Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KAYIP İÇİN SEFERBER OLDULAR!

GÜNDEM 03.09.2022 - 14:13, Güncelleme: 05.09.2022 - 19:09
 

KAYIP İÇİN SEFERBER OLDULAR!

Balya ilçesin de kayıp vakasına 95 kişilik arama ekibi oluşturuldu.
Balya İlçe Jandarma Komutanlığına gelen ihbarda, C.A. (77 yaşında, Alzheimer hastası) isimli şahsın kayıp olduğu bildirildi. Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca 1 Dron Timi, 3 Asayiş Komando timi, 6 Asayiş Timi, 2 Jandarma Trafik Timi, 1 iz takip köpeği, 1 JASAT unsuru, AFAD timi, 50 kişilik mahalli halkın katılımı ile toplam 95 personelden oluşturulan arama ekibi ile kayıp şahıs aranmaya başlandı. Kayıp şahıs C.A. 31 Ağustos günü saat 10.15 sıralarında, Çamucu mahallesine yaklaşık 1,5 km. mesafede çalılık ve ağaçlık arazi kesiminde sağ olarak bulundu.. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde her hangi bir olumsuz durum olmadığı tespit edilerek ailesine teslim edildi.  
Balya ilçesin de kayıp vakasına 95 kişilik arama ekibi oluşturuldu.

Balya İlçe Jandarma Komutanlığına gelen ihbarda, C.A. (77 yaşında, Alzheimer hastası) isimli şahsın kayıp olduğu bildirildi. Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca 1 Dron Timi, 3 Asayiş Komando timi, 6 Asayiş Timi, 2 Jandarma Trafik Timi, 1 iz takip köpeği, 1 JASAT unsuru, AFAD timi, 50 kişilik mahalli halkın katılımı ile toplam 95 personelden oluşturulan arama ekibi ile kayıp şahıs aranmaya başlandı.


Kayıp şahıs C.A. 31 Ağustos günü saat 10.15 sıralarında, Çamucu mahallesine yaklaşık 1,5 km. mesafede çalılık ve ağaçlık arazi kesiminde sağ olarak bulundu.. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde her hangi bir olumsuz durum olmadığı tespit edilerek ailesine teslim edildi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.