Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Karesi’de parklarda yenileme çalışmaları sürüyor

GÜNDEM 15.07.2023 - 16:15, Güncelleme: 15.07.2023 - 16:15
 

Karesi’de parklarda yenileme çalışmaları sürüyor

Karesi’de bank, piknik masaları ve yürüyüş yolları yenileniyor
Karesi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bin 500 adet bank, çatılı piknik masası ve piknik masalarının bakımı ile zemini yıpranmış toplam 4 bin 260 m alanda yürüyüş yollarının yenilenmesi için çalışma başlattı. Karesi Belediyesi mesire, park ve bahçe gibi yeşil alanlarda bulunan bank, çatılı piknik masası ve piknik masalarının bakımı ile zemini yıpranmış toplam 4260 m alanda yürüyüş yollarının yenilenmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Karesi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar ile mevcut bankların kullanım ömürleri de uzatılmış olacak. Vatandaşlar hem temiz ve güzel görünümlü banklarda ve piknik masalarında otururken, yenilenen yürüyüş yolları ile ayak ve vücut sağlığı için koruyucu bir tabanda spor yapma imkanı bulacak. Parklarda zımpara ve vernikleme yapılıyor Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçede mevcut parklarda bulunan bin 500 adet bank, çatılı piknik masası ve piknik masalarının bakımını gerçekleştiriyor. Bakım dâhilinde önce zımpara çalışmaları yapılan bank, piknik masası ve piknik masalarında sonrasında vernikleme çalışmaları yapılarak dayanıklı hale getirilmesi ve kullanım süresi uzatılıyor. Yürüyüş yolları zemin iyileştirme çalışmaları İlçedeki mahallelerde bulunan yürüyüş yollarının, çocuk oyun alanlarının zemin iyileştirme çalışmaları ise devam ediyor. Zemini zamanla yıpranmış toplam 4 bin 260 m alanda EPDM, kauçuk ve akrilik zeminin sökümü ve değişimi planlama dahilinde sürüyor. Yumuşak yapısı ile çocuk oyun alanı ve yürüyüş yollarında ayak ve vücut sağlığı için koruyucu bir taban oluşturması hedefleniyor.
Karesi’de bank, piknik masaları ve yürüyüş yolları yenileniyor

Karesi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bin 500 adet bank, çatılı piknik masası ve piknik masalarının bakımı ile zemini yıpranmış toplam 4 bin 260 m alanda yürüyüş yollarının yenilenmesi için çalışma başlattı.
Karesi Belediyesi mesire, park ve bahçe gibi yeşil alanlarda bulunan bank, çatılı piknik masası ve piknik masalarının bakımı ile zemini yıpranmış toplam 4260 m alanda yürüyüş yollarının yenilenmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Karesi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar ile mevcut bankların kullanım ömürleri de uzatılmış olacak. Vatandaşlar hem temiz ve güzel görünümlü banklarda ve piknik masalarında otururken, yenilenen yürüyüş yolları ile ayak ve vücut sağlığı için koruyucu bir tabanda spor yapma imkanı bulacak.
Parklarda zımpara ve vernikleme yapılıyor
Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçede mevcut parklarda bulunan bin 500 adet bank, çatılı piknik masası ve piknik masalarının bakımını gerçekleştiriyor. Bakım dâhilinde önce zımpara çalışmaları yapılan bank, piknik masası ve piknik masalarında sonrasında vernikleme çalışmaları yapılarak dayanıklı hale getirilmesi ve kullanım süresi uzatılıyor.
Yürüyüş yolları zemin iyileştirme çalışmaları
İlçedeki mahallelerde bulunan yürüyüş yollarının, çocuk oyun alanlarının zemin iyileştirme çalışmaları ise devam ediyor. Zemini zamanla yıpranmış toplam 4 bin 260 m alanda EPDM, kauçuk ve akrilik zeminin sökümü ve değişimi planlama dahilinde sürüyor. Yumuşak yapısı ile çocuk oyun alanı ve yürüyüş yollarında ayak ve vücut sağlığı için koruyucu bir taban oluşturması hedefleniyor.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.