Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Karesi’de akıl ve zeka oyunları atölyesi başlıyor

EĞİTİM 14.02.2024 - 13:57, Güncelleme: 14.02.2024 - 13:57
 

Karesi’de akıl ve zeka oyunları atölyesi başlıyor

Karesi’de akıl ve zeka oyunları atölyesi başlıyor
Karesi Belediyesi ve Balıkesir Üniversitesi işbirliğiyle geleneksel hale gelen Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi başlıyor. Son başvuru süresinin 16 Şubat’ta sona ereceği kursların ilk dersi 18 Şubat Pazar günü yapılacak. Karesi Belediyesi'nin çocuklara yönelik çalışmaları kapsamında yürüttüğü Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi'ne başvurular başladı. Balıkesir Üniversitesi, Karesi Belediyesi, Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Karesi Kent Konseyi ile Balıkesir Üniversitesi Akıl ve Zeka Oyunları Topluluğu işbirliği ile düzenlenen Karesi Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi çalışmalarına 18 Şubat Pazar Günü başlayacak. İlkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıflara yönelik kurslarda 1. ve 2. sınıflar 11.00- 11.50 arası, 3. ve 4. sınıflar ise 12.00- 12.50 arası eğitim alacak. Ücretsiz olarak düzenlenecek olan kurslarda Balıkesir Üniversitesi öğretim üyesi ve öğrencileri tarafından çocuklara eğitim verilecek.
Karesi’de akıl ve zeka oyunları atölyesi başlıyor

Karesi Belediyesi ve Balıkesir Üniversitesi işbirliğiyle geleneksel hale gelen Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi başlıyor. Son başvuru süresinin 16 Şubat’ta sona ereceği kursların ilk dersi 18 Şubat Pazar günü yapılacak.
Karesi Belediyesi'nin çocuklara yönelik çalışmaları kapsamında yürüttüğü Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi'ne başvurular başladı. Balıkesir Üniversitesi, Karesi Belediyesi, Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Karesi Kent Konseyi ile Balıkesir Üniversitesi Akıl ve Zeka Oyunları Topluluğu işbirliği ile düzenlenen Karesi Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi çalışmalarına 18 Şubat Pazar Günü başlayacak. İlkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıflara yönelik kurslarda 1. ve 2. sınıflar 11.00- 11.50 arası, 3. ve 4. sınıflar ise 12.00- 12.50 arası eğitim alacak. Ücretsiz olarak düzenlenecek olan kurslarda Balıkesir Üniversitesi öğretim üyesi ve öğrencileri tarafından çocuklara eğitim verilecek.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.