Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KARESİ İLÇE BAŞKANLIĞI DEĞİL ÇİÇEK BAHÇESİ

SİYASET 14.09.2023 - 11:37, Güncelleme: 14.09.2023 - 11:37
 

KARESİ İLÇE BAŞKANLIĞI DEĞİL ÇİÇEK BAHÇESİ

AK Parti Karesi İlçe Başkanına seçilen ve sevenleri sayesinde parti ilçe başkanlığını çiçek bahçesine çeviren Hakan Aka ilçe yönetimi olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
AK Parti Karesi İlçe Başkanına seçilen ve sevenleri sayesinde parti ilçe başkanlığını çiçek bahçesine çeviren Hakan Aka ilçe yönetimi olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi.   Karesi’de kendisine gösterilen ilgi ve teveccühten dolayı büyük bir mutluluk ve onur duyduğunu belirten AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, Karesi’de güçlü ve halka dokunan bir yönetim kurmak için çalıştıklarını söyledi. AKA, “Karesi İlçe Başkanı olarak atandıktan sonra partili partisiz bir çok kesimden “Tebrik ve Hayırlı Olsun” mesajı almak, ziyaret edilmek bizleri çok mutlu etti. Halkımızın şahsıma gösterdiği ilgi ve teveccühe layık olmak için çalışacağız. Bunun için de, Karesi’de yeni ve güçlü bir yönetim oluşturmak için istişarelerimize ve görüşmelerimize devam ediyoruz. Şahsımı bu süreçte tebrik eden AK Partili Gönüldaşlarıma, Karesili hemşehrilerime ve dostlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.   Aka, “2024 Yerel Seçimleri için çalışma planımızı hazırlamaya başladık” 2024 Yerel Seçimlerine yönelik teşkilat çalışma planını da bir yandan hazırladıklarını belirten AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, “14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde milletimiz Cumhurbaşkanımıza, AK Partimize ve Cumhur İttifakına duyduğu güveni sandıkta gösterdi. Tekrar ülkeyi yönetme görevini bizlere tevdi etti. Şimdi sıra 2024 seçimlerine geldi. AK Parti’nin “Gönül Belediyeciliği” ile tekrar milletimize hizmet etmek için yola çıkıyoruz. Bugüne kadar belediyecilikte olmazları olduran, milleti ile hemhal olup gönül belediyeciliği konusunda milletimize hizmetlerine aralıksız devam ediyor. AK Parti milletine hizmetkar olan bir partidir. Allah’ın izniyle 2024 seçimlerinde de hem Balıkesir’de hem de Türkiye’de AK Parti Gönül Belediyeciliğine, hizmet ve eser siyasetimize devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı’nda güçlü Türkiye’yi hep birlikte, milletimizle birlikte kuracağız” dedi. Yalnız paylaşılan resimlerde sanki bir gönderme var gibi. Benim kadar çiçek alan, tebrik alan başka başkan var mı dercesine fotolar. İlçe başkanlığı değil de sanki çiçek bahçesi gibi. Tamam çiçekler gelmiş, tebrikler gelmiş ok de, artık bu tebrik ve çiçekleri bir kenara koysan mı sayın başkan. Aker köftenin bahçesi geniş, yenilemelerde oluyor, bence orada gayet iyi dururlar.
AK Parti Karesi İlçe Başkanına seçilen ve sevenleri sayesinde parti ilçe başkanlığını çiçek bahçesine çeviren Hakan Aka ilçe yönetimi olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

AK Parti Karesi İlçe Başkanına seçilen ve sevenleri sayesinde parti ilçe başkanlığını çiçek bahçesine çeviren Hakan Aka ilçe yönetimi olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

 

Karesi’de kendisine gösterilen ilgi ve teveccühten dolayı büyük bir mutluluk ve onur duyduğunu belirten AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, Karesi’de güçlü ve halka dokunan bir yönetim kurmak için çalıştıklarını söyledi. AKA, “Karesi İlçe Başkanı olarak atandıktan sonra partili partisiz bir çok kesimden “Tebrik ve Hayırlı Olsun” mesajı almak, ziyaret edilmek bizleri çok mutlu etti. Halkımızın şahsıma gösterdiği ilgi ve teveccühe layık olmak için çalışacağız. Bunun için de, Karesi’de yeni ve güçlü bir yönetim oluşturmak için istişarelerimize ve görüşmelerimize devam ediyoruz. Şahsımı bu süreçte tebrik eden AK Partili Gönüldaşlarıma, Karesili hemşehrilerime ve dostlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Aka, “2024 Yerel Seçimleri için çalışma planımızı hazırlamaya başladık”

2024 Yerel Seçimlerine yönelik teşkilat çalışma planını da bir yandan hazırladıklarını belirten AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, “14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde milletimiz Cumhurbaşkanımıza, AK Partimize ve Cumhur İttifakına duyduğu güveni sandıkta gösterdi. Tekrar ülkeyi yönetme görevini bizlere tevdi etti. Şimdi sıra 2024 seçimlerine geldi. AK Parti’nin “Gönül Belediyeciliği” ile tekrar milletimize hizmet etmek için yola çıkıyoruz. Bugüne kadar belediyecilikte olmazları olduran, milleti ile hemhal olup gönül belediyeciliği konusunda milletimize hizmetlerine aralıksız devam ediyor. AK Parti milletine hizmetkar olan bir partidir. Allah’ın izniyle 2024 seçimlerinde de hem Balıkesir’de hem de Türkiye’de AK Parti Gönül Belediyeciliğine, hizmet ve eser siyasetimize devam edeceğiz. Türkiye Yüzyılı’nda güçlü Türkiye’yi hep birlikte, milletimizle birlikte kuracağız” dedi.

Yalnız paylaşılan resimlerde sanki bir gönderme var gibi. Benim kadar çiçek alan, tebrik alan başka başkan var mı dercesine fotolar. İlçe başkanlığı değil de sanki çiçek bahçesi gibi. Tamam çiçekler gelmiş, tebrikler gelmiş ok de, artık bu tebrik ve çiçekleri bir kenara koysan mı sayın başkan.

Aker köftenin bahçesi geniş, yenilemelerde oluyor, bence orada gayet iyi dururlar.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.