Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KARESİ BELEDİYESİ ULUSLARARASI ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

EĞİTİM 15.09.2022 - 20:49, Güncelleme: 15.09.2022 - 20:49
 

KARESİ BELEDİYESİ ULUSLARARASI ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

KARESİ BELEDİYESİ ULUSLARARASI ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR
Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı’na İzmir Demokrasi Üniversitesi tarafından sunulan ve kabul edilen 2020-1-TR01-KA204-093013 referans numaralı “Building adult competences in Zero Waste circular economy in Europe-Avrupa’da Sıfır Atık Döngüsel Ekonomi Konsepti Kapsamında Yetişkin Becerilerinin Geliştirilmesi” projesinde ortak olarak yer alan Karesi Belediyesi İsveç’in Malmö şehrinde 5-7 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen projenin 4. Ulus ötesi toplantısına katılım sağladı.     KARESİ BELEDİYESİ SUNUM GERÇEKLEŞTİRDİ 5-7 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen proje çalışmaları kapsamında Sıfır Atık konusunda yetişkin eğitimi alanında rapor, yenilikçi müfredat ve eğitim modülleri, pilot eğitimi desteklemek için bilgi işlem kaynakları ve sıfır atık girişimcilik konuları ele alındı. Ulus ötesi toplantı faaliyetleri kapsamında Karesi Belediyesi’nin Sıfır Atık ve Akıllı Şehircilik Uygulamaları hakkında katılımcılara bilgi verdi. Karesi Belediyesi adına strateji geliştirme müdürü Özgür Aycil tarafından uluslararası atölye çalışmaları ve toplantılarda sunumlar gerçekleştirildi. Ulusötesi toplantılarda çerçevesinde İsveç Malmö’deki sıfır atıkla ilgili kurumlar ve Lund Üniversitesinde panel çalışmaları gerçekleştirildi.   BAŞKAN ORKAN: “TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞIYORUZ” Uluslararası alanda her geçen gün başarılı proje çalışmalarına imza attıklarını söyleyen Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, “Bunların yanında yeni AB proje başvurularımız da devam etmekte. Özellikle Yenilenebilir Enerji ve Kırsal Kalkınma alanlarında ki projeleri çok önemsemekteyiz. Bu projelerle birlikte Avrupa Birliği üyesi olan ve aday ülke statüsünde bulunan ülkelerde ki belediyeler, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşları gibi kurumlarla olan işbirliğimizin artarak devam etmesini bekliyoruz” dedi. Uyguladığımız projelerle birlikte öncelikle ilimizin ve ilçemizin tanıtımını gerçekleştiriyoruz. Bunlara ek olarak sıfır atık, organik tarım, akıllı sehirler alanında yürütmekte olduğumuz projelere deneyim ve bilgimizi aktarıyoruz.Tr 22 düzey 2 bölgesinde en fazla Avrupa birliği projesi yürüten belediye olarak birinci sıradayız.Türkiye genelinde değerlendirildiğinde üst noktalarda olduğumuz kesin. Projelerimizle birlikte kurumsal kapasitemizi güçlendiriyoruz ve geleceğe emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.
KARESİ BELEDİYESİ ULUSLARARASI ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı’na İzmir Demokrasi Üniversitesi tarafından sunulan ve kabul edilen 2020-1-TR01-KA204-093013 referans numaralı “Building adult competences in Zero Waste circular economy in Europe-Avrupa’da Sıfır Atık Döngüsel Ekonomi Konsepti Kapsamında Yetişkin Becerilerinin Geliştirilmesi” projesinde ortak olarak yer alan Karesi Belediyesi İsveç’in Malmö şehrinde 5-7 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen projenin 4. Ulus ötesi toplantısına katılım sağladı.

 

 

KARESİ BELEDİYESİ SUNUM GERÇEKLEŞTİRDİ

5-7 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilen proje çalışmaları kapsamında Sıfır Atık konusunda yetişkin eğitimi alanında rapor, yenilikçi müfredat ve eğitim modülleri, pilot eğitimi desteklemek için bilgi işlem kaynakları ve sıfır atık girişimcilik konuları ele alındı. Ulus ötesi toplantı faaliyetleri kapsamında Karesi Belediyesi’nin Sıfır Atık ve Akıllı Şehircilik Uygulamaları hakkında katılımcılara bilgi verdi. Karesi Belediyesi adına strateji geliştirme müdürü Özgür Aycil tarafından uluslararası atölye çalışmaları ve toplantılarda sunumlar gerçekleştirildi. Ulusötesi toplantılarda çerçevesinde İsveç Malmö’deki sıfır atıkla ilgili kurumlar ve Lund Üniversitesinde panel çalışmaları gerçekleştirildi.

 

BAŞKAN ORKAN: “TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞIYORUZ”

Uluslararası alanda her geçen gün başarılı proje çalışmalarına imza attıklarını söyleyen Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, “Bunların yanında yeni AB proje başvurularımız da devam etmekte. Özellikle Yenilenebilir Enerji ve Kırsal Kalkınma alanlarında ki projeleri çok önemsemekteyiz. Bu projelerle birlikte Avrupa Birliği üyesi olan ve aday ülke statüsünde bulunan ülkelerde ki belediyeler, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşları gibi kurumlarla olan işbirliğimizin artarak devam etmesini bekliyoruz” dedi. Uyguladığımız projelerle birlikte öncelikle ilimizin ve ilçemizin tanıtımını gerçekleştiriyoruz. Bunlara ek olarak sıfır atık, organik tarım, akıllı sehirler alanında yürütmekte olduğumuz projelere deneyim ve bilgimizi aktarıyoruz.Tr 22 düzey 2 bölgesinde en fazla Avrupa birliği projesi yürüten belediye olarak birinci sıradayız.Türkiye genelinde değerlendirildiğinde üst noktalarda olduğumuz kesin. Projelerimizle birlikte kurumsal kapasitemizi güçlendiriyoruz ve geleceğe emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.