Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kardeşi, şehit ağabeyini üniformasıyla uğurladı

ASAYİŞ 12.07.2023 - 21:26, Güncelleme: 12.07.2023 - 21:36
 

Kardeşi, şehit ağabeyini üniformasıyla uğurladı

Şehidin İzmir'deki evinde acı veda
 Van’ın Gürpınar ilçesinde askeri araçla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Ramazan Sarıkaya'nın naaşı, İzmir'deki evinde helallik alındıktan sonra tören ve defin için memleketi Balıkesir'e götürüldü. Şehit ağabeyinin üniformasını giyen kardeşi ve şehidin annesi ve babası ayakta durmakta güçlük çekti. Hakkari - Van karayolunda meydana gelen ve askeri aracın karıştığı trafik kazasında yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Ramazan Sarıkaya, kaldırıldığı Gürpınar Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Sarıkaya'nın şehadet haberi Balıkesir'in Sındırgı ilçesini yasa boğarken, şehidin cenazesi askeri uçakla bugün Çiğli 2. Anajet Üs Komutanlığına getirildi. Burada düzenlenen törenin ardından şehidin cenazesi helallik için Karşıyaka ilçesi Zübeyde Hanım Mahallesi'nde, ailesiyle birlikte yaşadığı evine getirildi. Sarıkaya'nın oturduğu eve dev Türk bayrağı asılırken, evin önünde Kuran-ı Kerim okundu. Ağabeyinin üniformasını giydi Şehidin cenazesi evinin önüne getirildiğinde, anne Gülsüm Sarıkaya, baba Rıza Sarıkaya ve şehidin akrabaları ayakta durmakta güçlük çekti. Şehit Ramazan Sarıkaya'nın küçük kardeşi Resul Sarıkaya, ağabeyinin askeri üniformasını giyerek kendisine veda ederken, şehidin muhabbet kuşu 'Gıcık' da son vedaya getirildi. Duaların okunması ve helallik alınmasının ardından şehidin cenazesi, toprağa verileceği Balıkesir’in Sındırgı ilçesine doğru yola çıktı.
Şehidin İzmir'deki evinde acı veda

 Van’ın Gürpınar ilçesinde askeri araçla otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Ramazan Sarıkaya'nın naaşı, İzmir'deki evinde helallik alındıktan sonra tören ve defin için memleketi Balıkesir'e götürüldü. Şehit ağabeyinin üniformasını giyen kardeşi ve şehidin annesi ve babası ayakta durmakta güçlük çekti.

Hakkari - Van karayolunda meydana gelen ve askeri aracın karıştığı trafik kazasında yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Ramazan Sarıkaya, kaldırıldığı Gürpınar Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Sarıkaya'nın şehadet haberi Balıkesir'in Sındırgı ilçesini yasa boğarken, şehidin cenazesi askeri uçakla bugün Çiğli 2. Anajet Üs Komutanlığına getirildi. Burada düzenlenen törenin ardından şehidin cenazesi helallik için Karşıyaka ilçesi Zübeyde Hanım Mahallesi'nde, ailesiyle birlikte yaşadığı evine getirildi. Sarıkaya'nın oturduğu eve dev Türk bayrağı asılırken, evin önünde Kuran-ı Kerim okundu.

Ağabeyinin üniformasını giydi
Şehidin cenazesi evinin önüne getirildiğinde, anne Gülsüm Sarıkaya, baba Rıza Sarıkaya ve şehidin akrabaları ayakta durmakta güçlük çekti. Şehit Ramazan Sarıkaya'nın küçük kardeşi Resul Sarıkaya, ağabeyinin askeri üniformasını giyerek kendisine veda ederken, şehidin muhabbet kuşu 'Gıcık' da son vedaya getirildi.

Duaların okunması ve helallik alınmasının ardından şehidin cenazesi, toprağa verileceği Balıkesir’in Sındırgı ilçesine doğru yola çıktı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.