Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İstanbul’da silahlı saldırı kamerada: Sohbet ederken bacağından vuruldu

ASAYİŞ 31.07.2023 - 17:07, Güncelleme: 31.07.2023 - 17:10
 

İstanbul’da silahlı saldırı kamerada: Sohbet ederken bacağından vuruldu

Bacağından yaralanan adam motosikletle hastaneye götürüldü
Çağlayan’da arkadaşlarıyla sohbet eden bir kişi, motosikletli ve kasklı şahısların silahlı saldırısına uğradı. Silahlı saldırı kameralara anbean yansırken, yaralı adam motosikletle hastaneye götürüldü. Saldırıda iş yerinin camı da tuzla buz oldu. Olay, dün saat 01.00 sıralarında Kağıthane Çağlayan’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde arkadaşlarıyla iş yeri önünde oturan Musa Gavur (40), sohbet etmeye başladı. Bir süre sonra motosikletle sokağa giren kasklı iki şahıs, sohbet eden arkadaşlara silahlı saldırıda bulundu. Neye uğradığını şaşıran arkadaşlar panikle kaçışırken, bacağından vurulan Gavur kendini yola attı. Saldırganlar kaçarken, iş yerinin camı ise isabet eden kurşunlar sebebiyle tuzla buz oldu. Saldırı anı, kameralara anbean yansıdı. Sohbet ederken saldırıya uğradılar Olayın ardından polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulunuldu. Ekipler olay yerine sevk edildiği esnada yaralı adam, arkadaşları tarafından motosikletle hastaneye götürüldü. Tedavi altına alınan yaralının durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Öte yandan, güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek görgü şahitlerinin ifadesine başvuran polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.
Bacağından yaralanan adam motosikletle hastaneye götürüldü

Çağlayan’da arkadaşlarıyla sohbet eden bir kişi, motosikletli ve kasklı şahısların silahlı saldırısına uğradı. Silahlı saldırı kameralara anbean yansırken, yaralı adam motosikletle hastaneye götürüldü. Saldırıda iş yerinin camı da tuzla buz oldu.
Olay, dün saat 01.00 sıralarında Kağıthane Çağlayan’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde arkadaşlarıyla iş yeri önünde oturan Musa Gavur (40), sohbet etmeye başladı. Bir süre sonra motosikletle sokağa giren kasklı iki şahıs, sohbet eden arkadaşlara silahlı saldırıda bulundu. Neye uğradığını şaşıran arkadaşlar panikle kaçışırken, bacağından vurulan Gavur kendini yola attı. Saldırganlar kaçarken, iş yerinin camı ise isabet eden kurşunlar sebebiyle tuzla buz oldu. Saldırı anı, kameralara anbean yansıdı.

Sohbet ederken saldırıya uğradılar
Olayın ardından polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulunuldu. Ekipler olay yerine sevk edildiği esnada yaralı adam, arkadaşları tarafından motosikletle hastaneye götürüldü. Tedavi altına alınan yaralının durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Öte yandan, güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek görgü şahitlerinin ifadesine başvuran polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.