Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesir'de jandarma 18 aranan şahsı yakaladı

ASAYİŞ 20.12.2023 - 22:49, Güncelleme: 20.12.2023 - 22:49
 

Balıkesir'de jandarma 18 aranan şahsı yakaladı

Balıkesir'de jandarma 18 aranan şahsı yakaladı
Balıkesir'de jandarma ekipleri il genelinde yaptıkları asayiş ve Trafik uygulamalarında 4 bin 125 şahsı sorgularken, çeşitli suçlardan aranan 18 şahıs gözaltına alındı. Jandarma Trafik ekipleri de bin 837 aracı denetledi. Balıkesir İl Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş ve trafik ekipleri; suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanması maksadı ile 77 ekip, 249 personelin katılımıyla icra ettikleri Önleyici Kolluk Faaliyetleri kapsamında 4 bin 125 şahsı sorgularken, çeşitli suçlardan aranan 18 şahıs gözaltına aldı. Jandarma trafik ekipleri de bin 837 aracı denetlerken, kayda değer bir aksaklığa rastlanmadığı açıklandı. Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması ile suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edileceği açıklandı.
Balıkesir'de jandarma 18 aranan şahsı yakaladı

Balıkesir'de jandarma ekipleri il genelinde yaptıkları asayiş ve Trafik uygulamalarında 4 bin 125 şahsı sorgularken, çeşitli suçlardan aranan 18 şahıs gözaltına alındı. Jandarma Trafik ekipleri de bin 837 aracı denetledi.
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş ve trafik ekipleri; suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanması maksadı ile 77 ekip, 249 personelin katılımıyla icra ettikleri Önleyici Kolluk Faaliyetleri kapsamında 4 bin 125 şahsı sorgularken, çeşitli suçlardan aranan 18 şahıs gözaltına aldı. Jandarma trafik ekipleri de bin 837 aracı denetlerken, kayda değer bir aksaklığa rastlanmadığı açıklandı.
Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması ile suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edileceği açıklandı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.