Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Polisten sahte içki operasyonu

ASAYİŞ 15.12.2023 - 13:55, Güncelleme: 15.12.2023 - 13:55
 

Polisten sahte içki operasyonu

Polisten sahte içki operasyonu
Balıkesir'in Edremit ilçesinde Edremit Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği’nin (KOM) düzenlediği sahte içki operasyonunda bir zanlı gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Edremit KOM Büro Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen saha çalışmalarında belirlenen iş yeri, ev ve araçta yapılan aramalarda içki yapımında kullanılan 45 litre etil alkol, 15 litre kaçak içki ve 4 litre viski aroması ele geçirildi. Sahte alkol imalatı ve ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli K.A.T.'nin (56) emniyetteki tahkikatı sürüyor.
Polisten sahte içki operasyonu

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Edremit Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği’nin (KOM) düzenlediği sahte içki operasyonunda bir zanlı gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Edremit KOM Büro Amirliği ekiplerince gerçekleştirilen saha çalışmalarında belirlenen iş yeri, ev ve araçta yapılan aramalarda içki yapımında kullanılan 45 litre etil alkol, 15 litre kaçak içki ve 4 litre viski aroması ele geçirildi.
Sahte alkol imalatı ve ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli K.A.T.'nin (56) emniyetteki tahkikatı sürüyor.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.