Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

YAYALARIN KULLANDIĞI ASMA KÖPRÜ AŞIRI YAĞIŞ NEDENİYLE ÇÖKTÜ

ASAYİŞ 29.11.2023 - 19:22, Güncelleme: 29.11.2023 - 19:22
 

YAYALARIN KULLANDIĞI ASMA KÖPRÜ AŞIRI YAĞIŞ NEDENİYLE ÇÖKTÜ

YAYALARIN KULLANDIĞI ASMA KÖPRÜ AŞIRI YAĞIŞ NEDENİYLE ÇÖKTÜ
Balıkesir'in Edremit ilçesinde Zeytinli Çayı üzerinde yayaların kullandığı asma köprü, su taşkınına dayanamayarak yıkıldı. Edinilen bilgiye göre, gece başlayıp sabah saatlerine kadar etkili olan sağanak nedeniyle Zeytinli Çayı ve Kızılkeçili Çayı'nın debileri arttı. İkizçay Mahallesi'nde yayaların kullandığı ve su taşkını nedeniyle sabah erken saatlerde kullanıma kapatılan asma köprü, akıntıya dayanamayıp çöktü. Bölgede, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü, Devlet Su İşleri (DSİ), Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Edremit Belediyesi ekipleri çevredeki binalardan su tahliyesini sürdürüyor.
YAYALARIN KULLANDIĞI ASMA KÖPRÜ AŞIRI YAĞIŞ NEDENİYLE ÇÖKTÜ

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Zeytinli Çayı üzerinde yayaların kullandığı asma köprü, su taşkınına dayanamayarak yıkıldı.
Edinilen bilgiye göre, gece başlayıp sabah saatlerine kadar etkili olan sağanak nedeniyle Zeytinli Çayı ve Kızılkeçili Çayı'nın debileri arttı. İkizçay Mahallesi'nde yayaların kullandığı ve su taşkını nedeniyle sabah erken saatlerde kullanıma kapatılan asma köprü, akıntıya dayanamayıp çöktü.
Bölgede, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü, Devlet Su İşleri (DSİ), Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Edremit Belediyesi ekipleri çevredeki binalardan su tahliyesini sürdürüyor.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.