Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mürsel SABANCI VAKIF KURMUŞ

DÜNYA 19.10.2023 - 15:33, Güncelleme: 19.10.2023 - 15:33
 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mürsel SABANCI VAKIF KURMUŞ

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mürsel SABANCI VAKIF KURMUŞ
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mürsel SABANCI VAKIF KURMUŞ   Balıkesir Büyükşehir Belediyesi genel Sekreter Yardımcısı Mürsel SABANCI başkanlığında yeni bir vakıf kurulmuş. Vakfın adı; “BALIKESİR EĞİTİM KÜLTÜR VE SANAT VAKFI” imiş. Adres olarak Dumlupınar Mahallesi gösterilmiş. Vakfın yönetim kurulu; Mürsel SABANCI, Muhammed Mürşid CANBULAT, Cem ÖZIŞIKLIOĞLU, Nursel SÜZANER KILIÇ, Hakan ÖZDAMAR, Abdullah SOYKAN, Fahri ERMİŞLER. Evet vakfın yönetim kurulu bu kişilerden oluşuyor. Vay be… Hayırlı olsun…   Vakıf kurmak ve vakfı sürekli kılmak ayrı bir uğraş ve emek işidir. Vakıf kurmak için farklı nedenlerinizin olması gerekir. Ve vakıf kurmaya karar veren kişiler genellikle toplum ve millet yararına kurarlar. Vakıf kurarken de genellikle kendi mal varlıklarından bir kısmını da bu vakfa vakfederler. Vakfedilen şeyler illa bina veya arsa olması gerekmiyor. Nakit para olarak da vakfedilebilir. Ve vakıf kurulduktan sonra da çok  ciddi bağış yaparlar. Çünkü bir amaçları ve idealleri vardır. Vakıflar kuruluş amaçları farklı olmakla birlikte ciddi harcamaların yapıldığı, mal ve para trafiğinin döndüğü yerlerdir.   Yeni kurulan vakıf haberimize gelecek olursak. BALIKESİR EĞİTİM KÜLTÜR VE SANAT VAKFI adı ile Mürsel SABANCI başkanlığında kurulan ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğünde kayıtlı vakfın yönetiminde; Mürsel SABANCI, Muhammed Mürşid CANBULAT, Cem ÖZIŞIKLIOĞLU, Nursel SÜZANER KILIÇ, Hakan ÖZDAMAR, Abdullah SOYKAN, Fahri ERMİŞLER var. Evet vakfın yönetim kurulu bu kişilerden oluşuyor. Başkan da Mürsel SABANCI.  Bu kişilerin kim olduğunu siz benden daha iyi biliyorsunuz. Tek tek yazmaya gerek yok. Emeğine sağlık başkan. Ama halkımız adına vakfın başkan Mürsel SABANCI’ya soralım; Vakfı 2022 yılında kuruş amacınız ne? Neden sadece 90 bin TL lik bir rakam ile kurdunuz? Bu para vakıf hesabına yatırıldı mı? Vakıf kurulduktan sonra bağış aldınız ? Vakıf merkezi olarak Büyük şehirden belediyesinden tarihi bir binayı almayı düşünüyor musunuz? Bu vakıf ile ulaşmak istediğiniz hedef ne? Vakfın masraflarını ne ile karşılayacaksınız? Bu vakıf milyon ile kurulabilir di ama sadece 90 bin TL ile kurulmuş, neden?   Aklıma Argüden Vakfı geldi…Güzel işler yapıyor…  
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mürsel SABANCI VAKIF KURMUŞ

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mürsel SABANCI

VAKIF KURMUŞ

 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi genel Sekreter Yardımcısı Mürsel SABANCI başkanlığında yeni bir vakıf kurulmuş. Vakfın adı; “BALIKESİR EĞİTİM KÜLTÜR VE SANAT VAKFI” imiş. Adres olarak Dumlupınar Mahallesi gösterilmiş. Vakfın yönetim kurulu; Mürsel SABANCI, Muhammed Mürşid CANBULAT, Cem ÖZIŞIKLIOĞLU, Nursel SÜZANER KILIÇ, Hakan ÖZDAMAR, Abdullah SOYKAN, Fahri ERMİŞLER. Evet vakfın yönetim kurulu bu kişilerden oluşuyor. Vay be… Hayırlı olsun…

 

Vakıf kurmak ve vakfı sürekli kılmak ayrı bir uğraş ve emek işidir. Vakıf kurmak için farklı nedenlerinizin olması gerekir. Ve vakıf kurmaya karar veren kişiler genellikle toplum ve millet yararına kurarlar. Vakıf kurarken de genellikle kendi mal varlıklarından bir kısmını da bu vakfa vakfederler. Vakfedilen şeyler illa bina veya arsa olması gerekmiyor. Nakit para olarak da vakfedilebilir. Ve vakıf kurulduktan sonra da çok  ciddi bağış yaparlar. Çünkü bir amaçları ve idealleri vardır. Vakıflar kuruluş amaçları farklı olmakla birlikte ciddi harcamaların yapıldığı, mal ve para trafiğinin döndüğü yerlerdir.  

Yeni kurulan vakıf haberimize gelecek olursak. BALIKESİR EĞİTİM KÜLTÜR VE SANAT VAKFI adı ile Mürsel SABANCI başkanlığında kurulan ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğünde kayıtlı vakfın yönetiminde; Mürsel SABANCI, Muhammed Mürşid CANBULAT, Cem ÖZIŞIKLIOĞLU, Nursel SÜZANER KILIÇ, Hakan ÖZDAMAR, Abdullah SOYKAN, Fahri ERMİŞLER var. Evet vakfın yönetim kurulu bu kişilerden oluşuyor. Başkan da Mürsel SABANCI.  Bu kişilerin kim olduğunu siz benden daha iyi biliyorsunuz. Tek tek yazmaya gerek yok. Emeğine sağlık başkan.

Ama halkımız adına vakfın başkan Mürsel SABANCI’ya soralım;

Vakfı 2022 yılında kuruş amacınız ne?

Neden sadece 90 bin TL lik bir rakam ile kurdunuz?

Bu para vakıf hesabına yatırıldı mı?

Vakıf kurulduktan sonra bağış aldınız ?

Vakıf merkezi olarak Büyük şehirden belediyesinden tarihi bir binayı almayı düşünüyor musunuz?

Bu vakıf ile ulaşmak istediğiniz hedef ne?

Vakfın masraflarını ne ile karşılayacaksınız?

Bu vakıf milyon ile kurulabilir di ama sadece 90 bin TL ile kurulmuş, neden?

 

Aklıma Argüden Vakfı geldi…Güzel işler yapıyor…

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.