Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

EMEKLİNİN SU FATURASINI BÜYÜKŞEHİR KARŞILASIN

DÜNYA 21.09.2023 - 13:34, Güncelleme: 21.09.2023 - 13:34
 

EMEKLİNİN SU FATURASINI BÜYÜKŞEHİR KARŞILASIN

EMEKLİNİN SU FATURASINI BÜYÜKŞEHİR KARŞILASIN
EMEKLİNİN SU FATURASINI BÜYÜKŞEHİR KARŞILASIN İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Serkan Mehmet ERTAN 7500 TL emekli maaşı alan ve geçinmekte zorlanan emeklilerin su faturalarını Balıkesir Büyükşehir Belediyesi karşılamasın için önerge verdi. Serkan Mehmet ERTAN vermiş olduğu önergede; “Son dönemde yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı ile birlikte en düşük emekli maaşının 7 Bin 500 TL olduğu ülkemizde sadece  emekli maaşı ile geçinmeye çalışan Balıkesir’liler malesef mağdur olmuştur. Balıkesir’lilerin mağduriyetinin hafifletilmesi ve yapılan zamlardan en az ölçüde etkilenmelerini sağlamak adına Asgari üçret altında maaş alan emekli vatandaşlarımızın su faturalarının Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından sübvanse edilmesi hususunun Meclis gündemine alınmasını saygılarımla arz ederim.” dedi.    Serkan Mehmet ERTAN vermiş olduğu önergeye; Metin ÖZPINAR, Ali YILDIZ, Özgür ÇELEBİOĞLU, Mehmet ÇAKIR, Davut ÇENGEL, Bülent BAŞARAN imza ile destek oldular.
EMEKLİNİN SU FATURASINI BÜYÜKŞEHİR KARŞILASIN

EMEKLİNİN SU FATURASINI BÜYÜKŞEHİR KARŞILASIN

İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Serkan Mehmet ERTAN 7500 TL emekli maaşı alan ve geçinmekte zorlanan emeklilerin su faturalarını Balıkesir Büyükşehir Belediyesi karşılamasın için önerge verdi.

Serkan Mehmet ERTAN vermiş olduğu önergede; “Son dönemde yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı ile birlikte en düşük emekli maaşının 7 Bin 500 TL olduğu ülkemizde sadece  emekli maaşı ile geçinmeye çalışan Balıkesir’liler malesef mağdur olmuştur. Balıkesir’lilerin mağduriyetinin hafifletilmesi ve yapılan zamlardan en az ölçüde etkilenmelerini sağlamak adına Asgari üçret altında maaş alan emekli vatandaşlarımızın su faturalarının Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından sübvanse edilmesi hususunun Meclis gündemine alınmasını saygılarımla arz ederim.” dedi.   

Serkan Mehmet ERTAN vermiş olduğu önergeye; Metin ÖZPINAR, Ali YILDIZ, Özgür ÇELEBİOĞLU, Mehmet ÇAKIR, Davut ÇENGEL, Bülent BAŞARAN imza ile destek oldular.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.