Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

SON SÖZ MAHEKEMEDE

EĞİTİM 07.09.2023 - 13:48, Güncelleme: 07.09.2023 - 13:48
 

SON SÖZ MAHEKEMEDE

SON SÖZ MAHEKEMEDE
SON SÖZ MAHEKEMEDE Bursa bölge idare mahkemesi görevi kötüye kullanma kapsamında son sözü söyleyecek ve yargılama ile ilgili kararı verecek.   Daha önceki dönem içerisinde haklarında mahkeme kararını eksik uygulama, zamanında uygulamama kapsamında Hidayet KOROL, Sami GÜNNÜ, Ali TATLI hakkında şikayette bulunuldu. Bunun üzerine haklarında ön inceleme yapmak üzere valilikçe muhasebe denetmeni Cüneyt DEMİR ve vali yardımcısı İrfan DEMİRÖZ görevlendirildi. Muhasebe denetmeni Cüneyt DEMİR ve vali yardımcısı İrfan DEMİRÖZ tarafından hazırlanan rapor, 19.06.2023 tarih ve 2023/17 sayılı karar ile açıklandı ve soruşturma izni verilmesin diye kanaat belirttiler.   Ama haklarında soruşturma izni verilmeyen Hidayet KOROL, Sami GÜNNÜ, Ali TATLI hakkında mahkeme kararını eksik uygulamak, zamanında uygulamamak kapsamında savcılığa yapılan şikayet ile ilgili yargılanıp yargılanmayacakları konusu Bursa Bölge İdare Mahkemesine taşındı. Balıkesir Valiligi  il idare kurulu müdürlüğünün 19.06.2023 tarih ve 2023/17 sayılı soruşturma izni verilmemesi kararına itiraz edildi. Son kararı yapılan itiraz üzerine Bursa bölge idare mahkemesi verecek. Daha önce de Sami GÜNNÜ hakkında verilmeyen soruşturma iznini Bursa bölge idare mahkemesi vermişti.    
SON SÖZ MAHEKEMEDE

SON SÖZ MAHEKEMEDE

Bursa bölge idare mahkemesi görevi kötüye kullanma kapsamında son sözü söyleyecek ve yargılama ile ilgili kararı verecek.

 

Daha önceki dönem içerisinde haklarında mahkeme kararını eksik uygulama, zamanında uygulamama kapsamında Hidayet KOROL, Sami GÜNNÜ, Ali TATLI hakkında şikayette bulunuldu. Bunun üzerine haklarında ön inceleme yapmak üzere valilikçe muhasebe denetmeni Cüneyt DEMİR ve vali yardımcısı İrfan DEMİRÖZ görevlendirildi. Muhasebe denetmeni Cüneyt DEMİR ve vali yardımcısı İrfan DEMİRÖZ tarafından hazırlanan rapor, 19.06.2023 tarih ve 2023/17 sayılı karar ile açıklandı ve soruşturma izni verilmesin diye kanaat belirttiler.

 

Ama haklarında soruşturma izni verilmeyen Hidayet KOROL, Sami GÜNNÜ, Ali TATLI hakkında mahkeme kararını eksik uygulamak, zamanında uygulamamak kapsamında savcılığa yapılan şikayet ile ilgili yargılanıp yargılanmayacakları konusu Bursa Bölge İdare Mahkemesine taşındı. Balıkesir Valiligi  il idare kurulu müdürlüğünün 19.06.2023 tarih ve 2023/17 sayılı soruşturma izni verilmemesi kararına itiraz edildi. Son kararı yapılan itiraz üzerine Bursa bölge idare mahkemesi verecek.

Daha önce de Sami GÜNNÜ hakkında verilmeyen soruşturma iznini Bursa bölge idare mahkemesi vermişti.

 

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.