Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Balıkesir Emniyet Müdürü Hasan Yiğit oldu

GÜNDEM 02.08.2023 - 17:04, Güncelleme: 02.08.2023 - 17:04
 

Balıkesir Emniyet Müdürü Hasan Yiğit oldu

Balıkesir Emniyet Müdürü Hasan Yiğit oldu
Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Onar Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile merkeze alınırken yerine Terörle Mücadele Daire Başkanı Hasan Yiğit atandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameye göre Terörle Mücadele Daire Başkanı Hasan Yiğit Balıkesir’e İl Emniyet Müdürü olarak atandı.
Balıkesir Emniyet Müdürü Hasan Yiğit oldu

Balıkesir İl Emniyet Müdürü Hasan Onar Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile merkeze alınırken yerine Terörle Mücadele Daire Başkanı Hasan Yiğit atandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameye göre Terörle Mücadele Daire Başkanı Hasan Yiğit Balıkesir’e İl Emniyet Müdürü olarak atandı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.