Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Edremit sahillerinde caretta caretta görüntülendi

GÜNDEM 25.07.2023 - 12:11, Güncelleme: 25.07.2023 - 12:11
 

Edremit sahillerinde caretta caretta görüntülendi

Balıkesir'in Edremit ilçesinde cep telefonu kamerası Zeytinli Çayında yüzen caretta caretta cinsi kaplumbağayı görüntülendi. Bu nadir görüntü sosyal medyada büyük ilgi gördü.
Edremit Körfezinde mevsim normallerinin üzerinde giden hava sıcaklıkları nedeniyle deniz suyu sıcaklığında da artış gözleniyor. Deniz suyunun ısınması ile birlikte Edremit Körfezinde sıcak sularda görmeye alışılan bazı hayvan türlerin daha sık görünmeye başladı. Son olarak Edremit ilçesi Zeytinli Mahallesinde zeytinli çayı içerisinde caretta caretta cinsi bir deniz kaplumbağası cep telefonu tarafından kayıt altına alındı. Görüntüler sosyal medyada büyük ilgi çekti. Uzmanlar görüntülerdeki kaplumbağanın sırtında yosunlanmalar olduğunu ve bunun bu kaplumbağanın batma sorunu yaşadığının bir işareti olabileceğini belirttiler. vatandaşların bu kaplumbağayı gördüklerinde yetkililere bilgi vermesini istediler.
Balıkesir'in Edremit ilçesinde cep telefonu kamerası Zeytinli Çayında yüzen caretta caretta cinsi kaplumbağayı görüntülendi. Bu nadir görüntü sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Edremit Körfezinde mevsim normallerinin üzerinde giden hava sıcaklıkları nedeniyle deniz suyu sıcaklığında da artış gözleniyor. Deniz suyunun ısınması ile birlikte Edremit Körfezinde sıcak sularda görmeye alışılan bazı hayvan türlerin daha sık görünmeye başladı.
Son olarak Edremit ilçesi Zeytinli Mahallesinde zeytinli çayı içerisinde caretta caretta cinsi bir deniz kaplumbağası cep telefonu tarafından kayıt altına alındı. Görüntüler sosyal medyada büyük ilgi çekti. Uzmanlar görüntülerdeki kaplumbağanın sırtında yosunlanmalar olduğunu ve bunun bu kaplumbağanın batma sorunu yaşadığının bir işareti olabileceğini belirttiler. vatandaşların bu kaplumbağayı gördüklerinde yetkililere bilgi vermesini istediler.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.