Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Burhaniye’de 18 yaşındaki genç boğulma tehlikesi geçirdi

ASAYİŞ 24.07.2023 - 11:52, Güncelleme: 24.07.2023 - 11:52
 

Burhaniye’de 18 yaşındaki genç boğulma tehlikesi geçirdi

Burhaniye’de 18 yaşındaki genç boğulma tehlikesi geçirdi
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde 18 yaşındaki genç boğulma tehlikesi geçirdi. Öğretmenler Mahallesi Plajı'nda denize giren Beşiran Çiçek (18) bir süre yüzdükten sonra denizde çırpınmaya başladı. Plajda bulunan gençler, Çiçek’in yardımına koştu. Baygınlık geçiren genç, bir taraftan karaya çıkarılırken, diğer taraftan da ambulans çağrıldı. İlk müdahalenin ardından Burhaniye Devlet Hastanesine kaldırılan Beşiran Çiçek, daha sonra Balıkesir Şehir Hastanesine sevk edildi. Çiçek’in bilincinin yerinde olduğu kaydedildi.
Burhaniye’de 18 yaşındaki genç boğulma tehlikesi geçirdi

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde 18 yaşındaki genç boğulma tehlikesi geçirdi.

Öğretmenler Mahallesi Plajı'nda denize giren Beşiran Çiçek (18) bir süre yüzdükten sonra denizde çırpınmaya başladı. Plajda bulunan gençler, Çiçek’in yardımına koştu. Baygınlık geçiren genç, bir taraftan karaya çıkarılırken, diğer taraftan da ambulans çağrıldı. İlk müdahalenin ardından Burhaniye Devlet Hastanesine kaldırılan Beşiran Çiçek, daha sonra Balıkesir Şehir Hastanesine sevk edildi. Çiçek’in bilincinin yerinde olduğu kaydedildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.