Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Edremit PTT Kargo Kadıköy’de yeni açılan şubede hizmet verecek

GÜNDEM 21.07.2023 - 21:52, Güncelleme: 21.07.2023 - 21:52
 

Edremit PTT Kargo Kadıköy’de yeni açılan şubede hizmet verecek

Balıkesir’in Edremit ilçesinde vatandaşa daha kaliteli hizmet verebilmek amacıyla kargo bölümünün Kadıköy’de hizmet vermeye başlayacağı öğrenildi.
Merkez PTT binasının ilçe merkezinde olması sebebiyle vatandaşların hizmetlere ulaşma açısından her ne kadar avantajlı olsa da, müşterilerin araçlarının giriş ve çıkışlarında çok büyük sıkıntılar yaşanması sebebiyle dağıtım servisinin buraya taşınma ihtiyacının hasıl olduğu belirtildi. Bu nedenle Pazartesi gününden itibaren eski açık oto pazarı, bölge trafik ilerisi Kadıköy Barbaros 1. Cadde No 17’de hizmet vermeye başlayacak şubede, kargo-posta, vatandaşın adresine gelen posta, taahhütlü, aps, kargo, kurye gibi sevk ile gelen tüm gönderilerin dağıtımının gerçekleştirileceği açıklandı.
Balıkesir’in Edremit ilçesinde vatandaşa daha kaliteli hizmet verebilmek amacıyla kargo bölümünün Kadıköy’de hizmet vermeye başlayacağı öğrenildi.

Merkez PTT binasının ilçe merkezinde olması sebebiyle vatandaşların hizmetlere ulaşma açısından her ne kadar avantajlı olsa da, müşterilerin araçlarının giriş ve çıkışlarında çok büyük sıkıntılar yaşanması sebebiyle dağıtım servisinin buraya taşınma ihtiyacının hasıl olduğu belirtildi.
Bu nedenle Pazartesi gününden itibaren eski açık oto pazarı, bölge trafik ilerisi Kadıköy Barbaros 1. Cadde No 17’de hizmet vermeye başlayacak şubede, kargo-posta, vatandaşın adresine gelen posta, taahhütlü, aps, kargo, kurye gibi sevk ile gelen tüm gönderilerin dağıtımının gerçekleştirileceği açıklandı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.