Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

RAHMİ KULA, “BALIKESİR’E MÜTHİŞ BİR İLGİ BAŞLADI!”

GÜNDEM 02.07.2023 - 19:05, Güncelleme: 02.07.2023 - 20:38
 

RAHMİ KULA, “BALIKESİR’E MÜTHİŞ BİR İLGİ BAŞLADI!”

TÜGEM Networks Semineri’ne katılarak bir konuşma yapan Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, “Balıkesir gerçekten büyümekte ve gelişmekte olan bir şehir. Bu güne kadar ki şanssızlığımız İstanbul-İzmir hattındaki en az gelişmiş ilden biriyiz. Özellikle otobanın bitmesiyle beraber Balıkesir’e son 10-15 yılda müthiş bir ilgi başladı” dedi. Başkan Kula, Balıkesir OSB’de uluslararası bir firmanın yer aldığının bilgisini verdi.
Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, katıldığı TÜGEM Networks Semineri’nde ekonomik genel değerlendirmeler yaptı, Balıkesir’in durumunu anlattı. Başkan Kula, şöyle konuştu; “Ticaretteki en önemli şey güven. Güveni karşı tarafa hissettirdiğiniz zaman, hiçbir şeyiniz olmasa bile iş yapabiliyorsunuz. Düştüğünüz yerden kalkıp o maddi değeri tekrar kazanabiliyorsunuz. Fakat güven kaybettiğinizde maddi ve manevi kaybettiğiniz şeyleri kazanmak mümkün olmuyor. İnsan güvendiği kişiyle ticaret yapıyor güvenmediği kişiyle ticaret olmuyor. Güvendiğiniz kişiye borç veriyorsunuz. Çünkü güvenmediğiniz kişi sizde o krediyi oluşturmuyor.” “MEHMET ŞİMŞEK’İ İSTEDİK!” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın atamasıyla göreve başlayan Maliye ve Hazine Bakanı Mehmet Şimşek ile ilgili olarak yorumda bulunan Rahmi Kula, “Maliye ve Hazine Bakanımız Mehmet Şimşeğin gelmesini istedik. Çünkü uluslararası piyasalarda bir itibarı var. Bizler iş insanları olarak her şeyimizi kaybedelim ama itibarımızı kaybetmeyelim. O anda belki kaybetsek bile daha sonra o güvenini kazandığınız insanlar size gelecektir.” “BALIKESİR’E MÜTHİŞ BİR İLGİ BAŞLADI!” Balıkesir’in günden güne büyüdüğüne ve yatırımcılar için cazibe merkezi haline geldiğine dikkat çeken Başkan Kula, “Balıkesir gerçekten büyümekte ve gelişmekte olan bir şehir. Bu güne kadar ki şanssızlığımız İstanbul-İzmir hattındaki en az gelişmiş ilden biriyiz. Özellikle otobanın bitmesiyle beraber Balıkesir’e son 10-15 yılda müthiş bir ilgi başladı. Ben Ticaret Odası Başkanıyım ama Sanayici bir aileden geliyorum. Ben her zaman şunu söylüyorum, ‘Önce üretimi arttırmamız lazım.’ Sanayi ve üretimi arttırırsak istihdamı artırırız. İstihdamı arttırırsak geliri artırırız. Gelir artarsa ticaret zaten kendiliğinden geliyor. Onun için Organize Sanayi Bölgesi bu şehir çok önemli.”   “YATIRIMCILAR OSB’DEN YER ALIYOR!” “Organize Sanayi Bölgesİ’nin görünen kısmının arkasında müthiş bir büyüme gerçekleşiyor” diyen Başkan Kula, “Balıkesir’de çok kıymetli büyük firmalarımız var ama onların dışında şu anda uluslararası bir firma burada tekrar yer aldı. Bunlar çok değerli. Balıkesir 10-15 yıl önce dışarıdan yatırımcı arıyorken şu anda yatırımcılar kendileri Balıkesir OSB’den yer alıyorlar. Buradaki üretim tesisleri faaliyete geçtiği zaman alışveriş ticareti çok fazla olacaktır” açıklamasını yaptı.    “EKMEĞİ BÖLÜŞMEMİZ GEREKLİ” Konuşmasının son bölümünde Balıkesir’de ticaret yapanların birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini vurgulayan Başkan Kula, şu sözlerle konuşmasını noktaladı; “Sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da ortaklıklarımızı arttırmamız lazım. Ekmeğin hepsini kendimiz yiyemeyiz, bölüşmemiz gerekiyor. Eğer Balıkesirliler olarak biz bunu yapmazsak dışarıdan gelenler bunu yapacak. Bizler her sektörde hem maddi hem manevi anlamda iş birliklerini yapmamız, ekmeği bölüşmemiz gerekli. Ekmeği bölüşürsek hep birlikte büyütürüz ve gelirde bu şehirde kalır.”
TÜGEM Networks Semineri’ne katılarak bir konuşma yapan Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, “Balıkesir gerçekten büyümekte ve gelişmekte olan bir şehir. Bu güne kadar ki şanssızlığımız İstanbul-İzmir hattındaki en az gelişmiş ilden biriyiz. Özellikle otobanın bitmesiyle beraber Balıkesir’e son 10-15 yılda müthiş bir ilgi başladı” dedi. Başkan Kula, Balıkesir OSB’de uluslararası bir firmanın yer aldığının bilgisini verdi.

Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, katıldığı TÜGEM Networks Semineri’nde ekonomik genel değerlendirmeler yaptı, Balıkesir’in durumunu anlattı. Başkan Kula, şöyle konuştu; “Ticaretteki en önemli şey güven. Güveni karşı tarafa hissettirdiğiniz zaman, hiçbir şeyiniz olmasa bile iş yapabiliyorsunuz. Düştüğünüz yerden kalkıp o maddi değeri tekrar kazanabiliyorsunuz. Fakat güven kaybettiğinizde maddi ve manevi kaybettiğiniz şeyleri kazanmak mümkün olmuyor. İnsan güvendiği kişiyle ticaret yapıyor güvenmediği kişiyle ticaret olmuyor. Güvendiğiniz kişiye borç veriyorsunuz. Çünkü güvenmediğiniz kişi sizde o krediyi oluşturmuyor.”

“MEHMET ŞİMŞEK’İ İSTEDİK!”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın atamasıyla göreve başlayan Maliye ve Hazine Bakanı Mehmet Şimşek ile ilgili olarak yorumda bulunan Rahmi Kula, “Maliye ve Hazine Bakanımız Mehmet Şimşeğin gelmesini istedik. Çünkü uluslararası piyasalarda bir itibarı var. Bizler iş insanları olarak her şeyimizi kaybedelim ama itibarımızı kaybetmeyelim. O anda belki kaybetsek bile daha sonra o güvenini kazandığınız insanlar size gelecektir.”

BALIKESİR’E MÜTHİŞ BİR İLGİ BAŞLADI!”

Balıkesir’in günden güne büyüdüğüne ve yatırımcılar için cazibe merkezi haline geldiğine dikkat çeken Başkan Kula, “Balıkesir gerçekten büyümekte ve gelişmekte olan bir şehir. Bu güne kadar ki şanssızlığımız İstanbul-İzmir hattındaki en az gelişmiş ilden biriyiz. Özellikle otobanın bitmesiyle beraber Balıkesir’e son 10-15 yılda müthiş bir ilgi başladı. Ben Ticaret Odası Başkanıyım ama Sanayici bir aileden geliyorum. Ben her zaman şunu söylüyorum, ‘Önce üretimi arttırmamız lazım.’ Sanayi ve üretimi arttırırsak istihdamı artırırız. İstihdamı arttırırsak geliri artırırız. Gelir artarsa ticaret zaten kendiliğinden geliyor. Onun için Organize Sanayi Bölgesi bu şehir çok önemli.”

 

“YATIRIMCILAR OSB’DEN YER ALIYOR!”

“Organize Sanayi Bölgesİ’nin görünen kısmının arkasında müthiş bir büyüme gerçekleşiyor” diyen Başkan Kula, “Balıkesir’de çok kıymetli büyük firmalarımız var ama onların dışında şu anda uluslararası bir firma burada tekrar yer aldı. Bunlar çok değerli. Balıkesir 10-15 yıl önce dışarıdan yatırımcı arıyorken şu anda yatırımcılar kendileri Balıkesir OSB’den yer alıyorlar. Buradaki üretim tesisleri faaliyete geçtiği zaman alışveriş ticareti çok fazla olacaktır” açıklamasını yaptı.

 

 “EKMEĞİ BÖLÜŞMEMİZ GEREKLİ”

Konuşmasının son bölümünde Balıkesir’de ticaret yapanların birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini vurgulayan Başkan Kula, şu sözlerle konuşmasını noktaladı; “Sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da ortaklıklarımızı arttırmamız lazım. Ekmeğin hepsini kendimiz yiyemeyiz, bölüşmemiz gerekiyor. Eğer Balıkesirliler olarak biz bunu yapmazsak dışarıdan gelenler bunu yapacak. Bizler her sektörde hem maddi hem manevi anlamda iş birliklerini yapmamız, ekmeği bölüşmemiz gerekli. Ekmeği bölüşürsek hep birlikte büyütürüz ve gelirde bu şehirde kalır.”

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.