Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sokaktaki canlar Edremit Belediyesi’ne emanet

GÜNDEM 11.05.2023 - 20:23, Güncelleme: 11.05.2023 - 20:23
 

Sokaktaki canlar Edremit Belediyesi’ne emanet

Edremit belediyesi sokaktaki canların yanında
Balıkesir’in Edremit Belediyesi “Sokak Hayvanları Besleme Noktası”nda periyodik çalışmalarına devam ediyor. Hayvanların daha iyi şartlarda yaşaması için çalışan belediye ekipleri rutin kontrolleri de ihmal etmiyor. Edremit’in Eminkuyu mevkiinde bulunan “Sokak Hayvanları Besleme Noktası”nda düzenleme, bakım ve temizlik çalışmalarının yanı sıra sokaktaki canlar için su deposu da yerleştirildi. Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Veteriner Hekimler tarafından rutin sağlık kontrolleri sağlanarak ilaçlaması yapılan hayvanlarla birlikte besleme noktasının temizliği ve düzenlemesi de gerçekleştiriliyor. Belediye yetkilileri su deposu ile birlikte temiz su ihtiyacına kolay ulaşımı karşılamak ve mama desteğiyle de sokak hayvanlarının daha iyi şartlarda yaşaması için çalıştıklarını belirtti. Bunun yanı sıra gönüllü vatandaşlardan gelen bilgiler ve talepler doğrultusunda da uzman ekipler Edremit’in 47 mahallesinde görev yapmaya devam ediyor.
Edremit belediyesi sokaktaki canların yanında

Balıkesir’in Edremit Belediyesi “Sokak Hayvanları Besleme Noktası”nda periyodik çalışmalarına devam ediyor. Hayvanların daha iyi şartlarda yaşaması için çalışan belediye ekipleri rutin kontrolleri de ihmal etmiyor.
Edremit’in Eminkuyu mevkiinde bulunan “Sokak Hayvanları Besleme Noktası”nda düzenleme, bakım ve temizlik çalışmalarının yanı sıra sokaktaki canlar için su deposu da yerleştirildi. Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Veteriner Hekimler tarafından rutin sağlık kontrolleri sağlanarak ilaçlaması yapılan hayvanlarla birlikte besleme noktasının temizliği ve düzenlemesi de gerçekleştiriliyor. Belediye yetkilileri su deposu ile birlikte temiz su ihtiyacına kolay ulaşımı karşılamak ve mama desteğiyle de sokak hayvanlarının daha iyi şartlarda yaşaması için çalıştıklarını belirtti. Bunun yanı sıra gönüllü vatandaşlardan gelen bilgiler ve talepler doğrultusunda da uzman ekipler Edremit’in 47 mahallesinde görev yapmaya devam ediyor.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.