Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

JASAT OPERASYONU

ASAYİŞ 06.04.2023 - 14:56, Güncelleme: 06.04.2023 - 14:56
 

JASAT OPERASYONU

JASAT OPERASYONU
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, Havran ilçesinde on yıl ve üzeri kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik Jandarmanın Dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timlerinden (JASAT) özel bir ekip oluşturdu. Oluşturulan özel ekip tarafından yapılan çalışmalar neticesinde; Havran İlçesinde, “Silahla Yağma ” suçundan aranan ve hakkında “24 yıl, 4 Ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.E., Havran İlçesinde, “Sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı” suçundan aranan ve hakkında “10 yıl” kesinleşmiş hapis cezası bulunan N.Ç., yakalandı. Şahıslar sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.
JASAT OPERASYONU

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı, Havran ilçesinde on yıl ve üzeri kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik Jandarmanın Dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timlerinden (JASAT) özel bir ekip oluşturdu.

Oluşturulan özel ekip tarafından yapılan çalışmalar neticesinde; Havran İlçesinde, “Silahla Yağma ” suçundan aranan ve hakkında “24 yıl, 4 Ay” kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.E., Havran İlçesinde, “Sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı” suçundan aranan ve hakkında “10 yıl” kesinleşmiş hapis cezası bulunan N.Ç., yakalandı. Şahıslar sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.