Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ BİR DE BAKMIŞSIN GERİ GELMİŞ

GÜNDEM 26.01.2023 - 18:45, Güncelleme: 26.01.2023 - 18:45
 

BİR VARMIŞ BİR YOKMUŞ BİR DE BAKMIŞSIN GERİ GELMİŞ

Tarihler 2015 yılını gösteriyordu. Türkiye’nin en büyük çocuk eğlence merkezlerinden biri rahmetli Edip Uğur tarafından Balıkesir’e kazandırılmış ve açılışı yapılıyor.
Tarihler 2015 yılını gösteriyordu. Türkiye’nin en büyük çocuk eğlence merkezlerinden biri rahmetli Edip Uğur tarafından Balıkesir’e kazandırılmış ve açılışı yapılıyor.   Açılış tam anlamıyla şatafatlı oldu. Davullar, zurnalar, müzikler, konserler felan her şey tamam. Ülke basınında da geniş yer buldu. Günlerce çocuklar ücretsiz olarak bu eğlenme merkezine geldiler ve eğlendiler. Aileler içinde değişiklik olmuştu. Çünkü çocuklarını güvenli olarak götürebilecekleri bir yer yoktu. Burası bulunmaz bir nimetti. 2017 yılının son dönemleriydi ve Zekai KAFAOĞLU belediye başkanı oldu. Oda çocuk köyünde çocuklarla birlikte fotoğraflar verdi ve onlarla birlikte eğlendi. Çocukların ailelerinin mutluluklarını paylaştı. Çevre illerden çocuklar buraya geldi ve eğlendi. Herkes mutluydu. Sonrasında 2019 yılında Yücel YILMAZ dönemi başladı. Ne olduysa o dönem oldu. Şansızlık mı diyelim, acemilik mi diyelim, teknik sorun mu diyelim bilemedim. Çünkü ÇOCUK KÖYÜ ÇÖKTÜ Milyonlarca euroluk yatırım kullanılmaz hale. Uzun zamanda o şekilde kaldı. Ve nihayet uzun bir aradan sonra çocuk köyüne el atmaya karar verdiler ve müdahale geldi. İlk olarak çocuk köyünün çatı balonu şişirildi, daha sonra teknik bakımlar yapıldı, içerisinde ki bir çok malzeme değiştirildi. Ne kadar para harcandı, işi kim yaptı, nasıl yaptı bilmiyoruz. Sonuç olarak bütün çalışmalar tamamlandı ve tekrar açılışı yapıldı. Bu arada şu BAGFAŞ, BATAŞ, FIRINTAŞ, BALTOK siz neymişsiniz be abi…  Dedik ya; bir varmış, bir yokmuş, bir de bakmışsın geri gelmiş… Çocuk köyü Balıkesir halkına tekrardan hayırlı olsun.
Tarihler 2015 yılını gösteriyordu. Türkiye’nin en büyük çocuk eğlence merkezlerinden biri rahmetli Edip Uğur tarafından Balıkesir’e kazandırılmış ve açılışı yapılıyor.

Tarihler 2015 yılını gösteriyordu. Türkiye’nin en büyük çocuk eğlence merkezlerinden biri rahmetli Edip Uğur tarafından Balıkesir’e kazandırılmış ve açılışı yapılıyor.

 

Açılış tam anlamıyla şatafatlı oldu. Davullar, zurnalar, müzikler, konserler felan her şey tamam. Ülke basınında da geniş yer buldu. Günlerce çocuklar ücretsiz olarak bu eğlenme merkezine geldiler ve eğlendiler. Aileler içinde değişiklik olmuştu. Çünkü çocuklarını güvenli olarak götürebilecekleri bir yer yoktu. Burası bulunmaz bir nimetti.

2017 yılının son dönemleriydi ve Zekai KAFAOĞLU belediye başkanı oldu. Oda çocuk köyünde çocuklarla birlikte fotoğraflar verdi ve onlarla birlikte eğlendi. Çocukların ailelerinin mutluluklarını paylaştı. Çevre illerden çocuklar buraya geldi ve eğlendi. Herkes mutluydu.

Sonrasında 2019 yılında Yücel YILMAZ dönemi başladı. Ne olduysa o dönem oldu. Şansızlık mı diyelim, acemilik mi diyelim, teknik sorun mu diyelim bilemedim. Çünkü ÇOCUK KÖYÜ ÇÖKTÜ Milyonlarca euroluk yatırım kullanılmaz hale. Uzun zamanda o şekilde kaldı. Ve nihayet uzun bir aradan sonra çocuk köyüne el atmaya karar verdiler ve müdahale geldi. İlk olarak çocuk köyünün çatı balonu şişirildi, daha sonra teknik bakımlar yapıldı, içerisinde ki bir çok malzeme değiştirildi. Ne kadar para harcandı, işi kim yaptı, nasıl yaptı bilmiyoruz. Sonuç olarak bütün çalışmalar tamamlandı ve tekrar açılışı yapıldı. Bu arada şu BAGFAŞ, BATAŞ, FIRINTAŞ, BALTOK siz neymişsiniz be abi…

 Dedik ya; bir varmış, bir yokmuş, bir de bakmışsın geri gelmiş…

Çocuk köyü Balıkesir halkına tekrardan hayırlı olsun.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.