Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP’DE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI İSTİFALARI BAŞLADI

DÜNYA 17.11.2022 - 17:04, Güncelleme: 17.11.2022 - 17:07
 

MHP’DE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI İSTİFALARI BAŞLADI

MHP’DE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI İSTİFALARI BAŞLADI
Milliyetçi Hareket Partii Genel Merkezinin almış olduğu karar ile 28. Dönem Milletvekilliğine aday adayı olmak isteyenler istifalarını vermeye başladı.  Genel Merkezden gelen talimat ile Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe yönetiminde görevli olup milletvekili aday adayı olmak isteyenlerin kasım sonuna kadar istifalarını vermeleri gerekiyor. Adayların il ve ilçe yönetimindeki görevlerinden istifa etmeleri ve süreci beklemeleri gerekiyor. Aday adaylarına başarılar diliyoruz. Bu arada yönetimdeki görevlerinden istifa edenlerin yerlerine kimler atanacak veya süreç nasıl işleyecek, genel merkez bu konuda nasıl karar verecek bekleyip hep birlikte göreceğiz.
MHP’DE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI İSTİFALARI BAŞLADI

Milliyetçi Hareket Partii Genel Merkezinin almış olduğu karar ile 28. Dönem Milletvekilliğine aday adayı olmak isteyenler istifalarını vermeye başladı. 

Genel Merkezden gelen talimat ile Milliyetçi Hareket Partisi İl ve İlçe yönetiminde görevli olup milletvekili aday adayı olmak isteyenlerin kasım sonuna kadar istifalarını vermeleri gerekiyor. Adayların il ve ilçe yönetimindeki görevlerinden istifa etmeleri ve süreci beklemeleri gerekiyor. Aday adaylarına başarılar diliyoruz. Bu arada yönetimdeki görevlerinden istifa edenlerin yerlerine kimler atanacak veya süreç nasıl işleyecek, genel merkez bu konuda nasıl karar verecek bekleyip hep birlikte göreceğiz.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.