Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BALIKESİR’İN ABLASI BELGİN UYGUR

SİYASET 03.11.2022 - 18:14, Güncelleme: 03.11.2022 - 18:14
 

BALIKESİR’İN ABLASI BELGİN UYGUR

BALIKESİR’İN ABLASI BELGİN UYGUR
Rahmetli Edip UĞUR Ak Partinin Kurucularındandı ve şehrin ağası idi. Aynı zamanda bugüne kadar Ak Parti içerisinde Balıkesir’li olarak Genel Başkan Yardımcılığı ünvanı kendisinde idi. Ama artık bu durum değişti. Balıkesir milletvekili Av. Belgin Gökçe UYGUR hanıma verilen Genel Başkan Yardımcılığı görevi ile bu durum değişmiş oldu. Bu görev Belgin hanıma “Şehrin ablası” ünvanını kazandırdı. Edip bey şehrin ağası idi, Belgin hanımda ablası oldu. Belgin UYGUR’un artık çok fazla görevi var. Kendisi bir anne, bir eş, bir milletvekili ve artık şehrinde ablası. Buda iş yükünün çok fazla olacağı anlamına geliyor. Göreve geldiği andan itibaren gelenlerin çektirdiği pozlardan bu durumu anlamak mümkün. Fakat en önemli konu Belgin hanımın şehre nasıl katma değer yaratacağı. Sıfatlar ve makamlar gelip geçicidir. Bugün o makamdasınız ama yarın olmazsınız bunu birçok örneğini gördük. Yarın çarşıda gezerken selam verecek birini bulmak için o görevlerde iken güzel şeyler yapma ve şehre katma değer yaratmak gerekir. İnanların sizi iyi anması kadar güzel ve gurur verici başka bir şey olamaz. Şehir Belgin hanımdan ablalık yapıp birlik ve beraberlikte öncü olmasını bekliyor, yeni yatırımların gelmesini bekliyor, istihdamın artırılması için yeni tesislerin kurulması amacı ile öncülük etmesini bekliyor, Ankara’da işlerin daha hızlı çözülmesini bekliyor. Çok zor bir dönemde bu görevi Özlem ZENGİN hanımdan devraldı. Çünkü seçim sathındayız.
BALIKESİR’İN ABLASI BELGİN UYGUR

Rahmetli Edip UĞUR Ak Partinin Kurucularındandı ve şehrin ağası idi. Aynı zamanda bugüne kadar Ak Parti içerisinde Balıkesir’li olarak Genel Başkan Yardımcılığı ünvanı kendisinde idi. Ama artık bu durum değişti. Balıkesir milletvekili Av. Belgin Gökçe UYGUR hanıma verilen Genel Başkan Yardımcılığı görevi ile bu durum değişmiş oldu. Bu görev Belgin hanıma “Şehrin ablası” ünvanını kazandırdı. Edip bey şehrin ağası idi, Belgin hanımda ablası oldu.

Belgin UYGUR’un artık çok fazla görevi var. Kendisi bir anne, bir eş, bir milletvekili ve artık şehrinde ablası. Buda iş yükünün çok fazla olacağı anlamına geliyor. Göreve geldiği andan itibaren gelenlerin çektirdiği pozlardan bu durumu anlamak mümkün.

Fakat en önemli konu Belgin hanımın şehre nasıl katma değer yaratacağı. Sıfatlar ve makamlar gelip geçicidir. Bugün o makamdasınız ama yarın olmazsınız bunu birçok örneğini gördük. Yarın çarşıda gezerken selam verecek birini bulmak için o görevlerde iken güzel şeyler yapma ve şehre katma değer yaratmak gerekir. İnanların sizi iyi anması kadar güzel ve gurur verici başka bir şey olamaz.

Şehir Belgin hanımdan ablalık yapıp birlik ve beraberlikte öncü olmasını bekliyor, yeni yatırımların gelmesini bekliyor, istihdamın artırılması için yeni tesislerin kurulması amacı ile öncülük etmesini bekliyor, Ankara’da işlerin daha hızlı çözülmesini bekliyor. Çok zor bir dönemde bu görevi Özlem ZENGİN hanımdan devraldı. Çünkü seçim sathındayız.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.