Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAĞIZ

SİYASET 20.10.2022 - 17:54, Güncelleme: 20.10.2022 - 17:54
 

GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAĞIZ

Büyük Birlik Partisi yönetiminde değişim yaşanacak. Yeni görev alacak arkadaşlarımız teşkilatımızın çalışmalarını bir daha ileriye taşıyacaklar.
Büyük Birlik Partisi Karesi ve Altıeylül ilçe teşkilatları kongreye gidiyor. Yapılacak olan ilçe kongrelerinde bazı kan değişimlerinin yaşanacağını biliyoruz. Karesi ilçe başkanı Selami YAZAR yapılacak kongre ile ilgili açıklamalarda bulundu. Selami YAZAR yaptığı açıklamada; “Büyük Birlik Partisi olarak Karesi ve Altıeylül ilçelerimizde kongrelerimizi yapıyoruz. 23 Ekim Pazar günü 10.00 ila 17.00 saatleri arasında gün içerisinde önce Karesi ilçemizin kongresi yapılacak,  hemen ardından da Altıeylül ilçemizin 4.olagan kongresini yapacağız. Tüm teşkilatlarımızı ve bize gönül veren kıymetli vatandaşlarımızı şenlik havasında geçecek kongremize davet ediyoruz. Çıktığımız bu kutlu yolda gücümüze güç katacak arkadaşlar aramıza katılacak. Kan değişimi yaşanacak. Amacımız partimizi büyütürken gücümüzü de artırmak. Ülkemizin en önemli seçimlerinden olan 2023 seçimleri öncesinde yeni bir enerji oluşturma adına nöbet değişimi olacak. Kadrolarımızda hem yenilik olacak hem de ekibimiz daha güçlü olacak. Tecrübeli kadrolarımıza yeni katılacak olan arkadaşlarımız ile birlikte ülkemize ve milletimize hizmet yarışında bayrağı daha yukarılara taşıyacaktır. Büyük Birlik Partisi hem ülke siyasetinde hem de Balıkesir siyasetinde söz sahibi olmaya devam edecektir. Milli duruşumuzu bozmadan, birlik, beraberlik ruhuyla her daim devletimizin hizmetinde ve emrinde olmaya,  milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Liderimiz Muhsin YAZICIOĞLU’nun bizlere bıraktığı bayrağı yere düşürmeden daima taşıyacağız.
Büyük Birlik Partisi yönetiminde değişim yaşanacak. Yeni görev alacak arkadaşlarımız teşkilatımızın çalışmalarını bir daha ileriye taşıyacaklar.

Büyük Birlik Partisi Karesi ve Altıeylül ilçe teşkilatları kongreye gidiyor. Yapılacak olan ilçe kongrelerinde bazı kan değişimlerinin yaşanacağını biliyoruz. Karesi ilçe başkanı Selami YAZAR yapılacak kongre ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Selami YAZAR yaptığı açıklamada; “ Büyük Birlik Partisi olarak Karesi ve Altıeylül ilçelerimizde kongrelerimizi yapıyoruz. 23 Ekim Pazar günü 10.00 ila 17.00 saatleri arasında gün içerisinde önce Karesi ilçemizin kongresi yapılacak,  hemen ardından da Altıeylül ilçemizin 4.olagan kongresini yapacağız.

Tüm teşkilatlarımızı ve bize gönül veren kıymetli vatandaşlarımızı şenlik havasında geçecek kongremize davet ediyoruz. Çıktığımız bu kutlu yolda gücümüze güç katacak arkadaşlar aramıza katılacak. Kan değişimi yaşanacak. Amacımız partimizi büyütürken gücümüzü de artırmak. Ülkemizin en önemli seçimlerinden olan 2023 seçimleri öncesinde yeni bir enerji oluşturma adına nöbet değişimi olacak. Kadrolarımızda hem yenilik olacak hem de ekibimiz daha güçlü olacak.

Tecrübeli kadrolarımıza yeni katılacak olan arkadaşlarımız ile birlikte ülkemize ve milletimize hizmet yarışında bayrağı daha yukarılara taşıyacaktır. Büyük Birlik Partisi hem ülke siyasetinde hem de Balıkesir siyasetinde söz sahibi olmaya devam edecektir. Milli duruşumuzu bozmadan, birlik, beraberlik ruhuyla her daim devletimizin hizmetinde ve emrinde olmaya,  milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

Liderimiz Muhsin YAZICIOĞLU’nun bizlere bıraktığı bayrağı yere düşürmeden daima taşıyacağız.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.