Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

SUSURLUK’UN KURTULUŞ GÜNÜ!

GÜNDEM 05.09.2022 - 20:33, Güncelleme: 05.09.2022 - 20:37
 

SUSURLUK’UN KURTULUŞ GÜNÜ!

Balıkesir Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Serkan Sarı Susurluk’un Kurtuluş Gününü kutladı.
5 Eylül 1922 de Susurluk’un düşman işgalinden kurtulmasının üzerinden tam 100 yıl geçti. Bu önemli günde CHP İl Başkanı Serkan Sarı’nın yaptığı açıklama, “Kuva-yi Milliye kenti Balıkesir’in her bir köşesinde ayrı bir kahramanlık destanı, Susurluk ilçemizin kurtuluşunun 100. Yılında Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kurtuluş savaşı kahramanlarımızı saygı, minnet ve şükranla anıyorum.” dedi.
Balıkesir Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Serkan Sarı Susurluk’un Kurtuluş Gününü kutladı.

5 Eylül 1922 de Susurluk’un düşman işgalinden kurtulmasının üzerinden tam 100 yıl geçti.

Bu önemli günde CHP İl Başkanı Serkan Sarı’nın yaptığı açıklama, “Kuva-yi Milliye kenti Balıkesir’in her bir köşesinde ayrı bir kahramanlık destanı, Susurluk ilçemizin kurtuluşunun 100. Yılında Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kurtuluş savaşı kahramanlarımızı saygı, minnet ve şükranla anıyorum.” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.