Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEVA, ÇALIŞMALARINA BALYA VE İVRİNDİ’DEN DEVAM ETTİ

SİYASET 05.06.2022 - 14:08, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

DEVA, ÇALIŞMALARINA BALYA VE İVRİNDİ’DEN DEVAM ETTİ

Geçtiğimiz günlerde Kepsut Merkezde saha ziyaretlerini başlatan Kemal Aydemir ve DEVA Partisi dün de Balya ve İvrindi’de vatandaşlarla bir araya geldi.
Geçtiğimiz günlerde Kepsut Merkezde saha ziyaretlerini başlatan Kemal Aydemir ve DEVA Partisi dün de Balya ve İvrindi’de vatandaşlarla bir araya geldi. İl Başkanı Kemal Aydemir, Balya İlçe Başkanı Mesut Ünal, İl ve İlçe Yöneticileri ile Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga’yı ziyaret ettiler. Ziyaretin ana gündemi olası bir erken seçim ve 6’lı masanın seçim stratejileriydi. Hükümetin artık son zamanlarını yaşadığının altının çizildiği görüşmede, Türkiye’nin hak ettiği refahın adresinin muhalefet partilerinden geçtiği vurgusu yapıldı. Heyet, daha sonra ilçe Ziraat Odası Başkanı Mustafa Fındık’ı ziyaret ettiler. Tarımın ve Hayvancılığın başkenti Balıkesir’de bile tehlike çanlarının çaldığı bugünlerde ülkemizde artık değişimin şart olduğunu dile getiren taraflar, bu işi layığı ile yapacak kadroların DEVA Partisi bünyesinde bulunduğunu bir kere daha tasdik etmiş oldular. DEVA Partililer daha sonra Pazar ve Çarşı esnafı ile bir araya geldi. Vatandaşın şu an en önemli gündemi Hayat Pahalılığı. Satan da mutsuz alan da. Üretici, umutsuz, tüketici umutsuz. Vatandaş her geçen gün eriyen ekonominin tek kurtarıcısının, daha önce bu işi başaran Ali Babacan olduğu noktasında fikir birliğine varmış durumda. Esnafın’ Bizi bunlardan kurtarın’ feryatlarına İl Başkanı Aydemir: ‘Azıcık daha sabredin, ilk seçimlerde hepsini evlerini göndereceğiz’’ cevabını veriyor.  
Geçtiğimiz günlerde Kepsut Merkezde saha ziyaretlerini başlatan Kemal Aydemir ve DEVA Partisi dün de Balya ve İvrindi’de vatandaşlarla bir araya geldi.

Geçtiğimiz günlerde Kepsut Merkezde saha ziyaretlerini başlatan Kemal Aydemir ve DEVA Partisi dün de Balya ve İvrindi’de vatandaşlarla bir araya geldi.

İl Başkanı Kemal Aydemir, Balya İlçe Başkanı Mesut Ünal, İl ve İlçe Yöneticileri ile Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga’yı ziyaret ettiler. Ziyaretin ana gündemi olası bir erken seçim ve 6’lı masanın seçim stratejileriydi. Hükümetin artık son zamanlarını yaşadığının altının çizildiği görüşmede, Türkiye’nin hak ettiği refahın adresinin muhalefet partilerinden geçtiği vurgusu yapıldı.

Heyet, daha sonra ilçe Ziraat Odası Başkanı Mustafa Fındık’ı ziyaret ettiler. Tarımın ve Hayvancılığın başkenti Balıkesir’de bile tehlike çanlarının çaldığı bugünlerde ülkemizde artık değişimin şart olduğunu dile getiren taraflar, bu işi layığı ile yapacak kadroların DEVA Partisi bünyesinde bulunduğunu bir kere daha tasdik etmiş oldular.

DEVA Partililer daha sonra Pazar ve Çarşı esnafı ile bir araya geldi. Vatandaşın şu an en önemli gündemi Hayat Pahalılığı. Satan da mutsuz alan da. Üretici, umutsuz, tüketici umutsuz. Vatandaş her geçen gün eriyen ekonominin tek kurtarıcısının, daha önce bu işi başaran Ali Babacan olduğu noktasında fikir birliğine varmış durumda. Esnafın’ Bizi bunlardan kurtarın’ feryatlarına İl Başkanı Aydemir: ‘Azıcık daha sabredin, ilk seçimlerde hepsini evlerini göndereceğiz’’ cevabını veriyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.