Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Hakkında 4 yıl hapis cezası bulunan FETÖ'cü yakalandı

ASAYİŞ 22.01.2024 - 14:42, Güncelleme: 22.01.2024 - 14:42
 

Hakkında 4 yıl hapis cezası bulunan FETÖ'cü yakalandı

Hakkında 4 yıl hapis cezası bulunan FETÖ'cü yakalandı
Balıkesir'de yol kontrol görevi yapan jandarma ekipleri hakkında kesinleşmiş 4 yıl 2 ay hapis cezası olan FETÖ Silahlı Terör Örgütü üyesi 1 şüpheli şahıs yakalandı. Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde FETÖ Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak suçundan hakkında 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan 1 şüpheli, Balıkesir ili Karesi Yol Kontrol Noktasında yapılan yol kontrolü sonucu yakalandı. Şüpheli şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak, Balıkesir Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildi. Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması ile suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmaların aralıksız olarak devam edeceği açıklandı.
Hakkında 4 yıl hapis cezası bulunan FETÖ'cü yakalandı

Balıkesir'de yol kontrol görevi yapan jandarma ekipleri hakkında kesinleşmiş 4 yıl 2 ay hapis cezası olan FETÖ Silahlı Terör Örgütü üyesi 1 şüpheli şahıs yakalandı.
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde FETÖ Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak suçundan hakkında 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan 1 şüpheli, Balıkesir ili Karesi Yol Kontrol Noktasında yapılan yol kontrolü sonucu yakalandı. Şüpheli şahıs sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak, Balıkesir Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildi.
Emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması ile suçların azaltılması, önlenmesi ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmaların aralıksız olarak devam edeceği açıklandı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.