Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

GÖMEÇ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNE ŞAFAK TURAN ATANDI

EĞİTİM 17.11.2023 - 15:30, Güncelleme: 17.11.2023 - 15:30
 

GÖMEÇ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNE ŞAFAK TURAN ATANDI

GÖMEÇ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNE ŞAFAK TURAN ATANDI
Balıkesir'de Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Şafak Turan, Gömeç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı. Bir yıl önce Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, görevden alınması üzerine Balıkesir İdare Mahkemesi’ne dava açmıştı. Davayı kazanan Camgöz’ün görevine iade edilmesi kararı üzerine Şafak Turan da Gömeç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı. Camgöz görevine başlarken, Turan’ın ise önümüzdeki hafta başı görevine başlaması bekleniyor.
GÖMEÇ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNE ŞAFAK TURAN ATANDI

Balıkesir'de Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Şafak Turan, Gömeç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı.
Bir yıl önce Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, görevden alınması üzerine Balıkesir İdare Mahkemesi’ne dava açmıştı. Davayı kazanan Camgöz’ün görevine iade edilmesi kararı üzerine Şafak Turan da Gömeç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı. Camgöz görevine başlarken, Turan’ın ise önümüzdeki hafta başı görevine başlaması bekleniyor.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.