Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erdek'te otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

ASAYİŞ 15.08.2023 - 15:27, Güncelleme: 15.08.2023 - 15:27
 

Erdek'te otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Balıkesir'in Erdek ilçesinde otomobil ile motosikletin karıştığı kazada motosiklet sürücüsü yaralandı, araçlarda maddi hasar meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, kaza Erdek girişi kavşağında meydana geldi. Bandırma istikametinden gelen Yiğit Taşkın idaresindeki 10 E 6704 plakalı otomobil ile Erdek istikametinden gelen Şener Topaloğlu yönetimindeki 10 ADK 012 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosikletten düşen Topaloğlu kazada yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza olan kavşakta buna benzer kazaların sık sık yaşandığından yakınan vatandaşlar, bu kavşağın adı 'ölüm kavşağı'na çıkmadan, trafik lambaları (sinyalizasyon ışıkları) konulması gerektiğini bir kez daha dile getirip tepkilerini ortaya koydular.
Balıkesir'in Erdek ilçesinde otomobil ile motosikletin karıştığı kazada motosiklet sürücüsü yaralandı, araçlarda maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, kaza Erdek girişi kavşağında meydana geldi. Bandırma istikametinden gelen Yiğit Taşkın idaresindeki 10 E 6704 plakalı otomobil ile Erdek istikametinden gelen Şener Topaloğlu yönetimindeki 10 ADK 012 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosikletten düşen Topaloğlu kazada yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Kaza olan kavşakta buna benzer kazaların sık sık yaşandığından yakınan vatandaşlar, bu kavşağın adı 'ölüm kavşağı'na çıkmadan, trafik lambaları (sinyalizasyon ışıkları) konulması gerektiğini bir kez daha dile getirip tepkilerini ortaya koydular.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.