Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Eğitimde Kış Şenliği

EĞİTİM 18.01.2024 - 12:55, Güncelleme: 18.01.2024 - 12:55
 

Eğitimde Kış Şenliği

Eğitimde Kış Şenliği
Balıkesir'de bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerimizin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenleniyor. "Kış şenliği" havasında geçen faaliyet planı ve etkinlikler dahilinde okullarda; bilgi yarışmaları, kelime oyunları, uzman daveti ile söyleşiler, oyun ve drama etkinlikleri, kermes, sosyal sorumluluk çalışmaları, dönem sonu gösterileri ve geziler düzenlenerek öğrencilerin hem eğlenmesi hem de öğrenmesi amaçlanıyor. Dönem sonu etkinlikleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, "Okullarımızda dönem sonu sportif, sosyal ve kültürel etkinliklerin düzenlenmesi, öğrencilerimizin dönem boyunca edindikleri bilgilerin pratiğe dönüştürülmesi, sosyal becerilerinin geliştirilmesi ve psikolojik olarak kendilerini daha iyi hissetmeleri açısından son derece önemlidir. Sportif etkinlikler, öğrencilerimizin fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunurken sosyal etkinlikler, öğrencilerimizin birbirleriyle etkileşimlerini artırmasına yardımcı oluyor. Kültürel etkinlikler, öğrencilerimizin sanat, müzik ve edebiyat gibi alanlarda kendilerini geliştirmelerine yardımcı olurken yaratıcılıklarını teşvik ediyor ve hayal güçlerini geliştiyor." ifadelerini kullandı.
Eğitimde Kış Şenliği

Balıkesir'de bu yıl ilk kez yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilerimizin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için "dönem sonu faaliyet haftası" düzenleniyor.

"Kış şenliği" havasında geçen faaliyet planı ve etkinlikler dahilinde okullarda; bilgi yarışmaları, kelime oyunları, uzman daveti ile söyleşiler, oyun ve drama etkinlikleri, kermes, sosyal sorumluluk çalışmaları, dönem sonu gösterileri ve geziler düzenlenerek öğrencilerin hem eğlenmesi hem de öğrenmesi amaçlanıyor.

Dönem sonu etkinlikleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, "Okullarımızda dönem sonu sportif, sosyal ve kültürel etkinliklerin düzenlenmesi, öğrencilerimizin dönem boyunca edindikleri bilgilerin pratiğe dönüştürülmesi, sosyal becerilerinin geliştirilmesi ve psikolojik olarak kendilerini daha iyi hissetmeleri açısından son derece önemlidir. Sportif etkinlikler, öğrencilerimizin fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkıda bulunurken sosyal etkinlikler, öğrencilerimizin birbirleriyle etkileşimlerini artırmasına yardımcı oluyor. Kültürel etkinlikler, öğrencilerimizin sanat, müzik ve edebiyat gibi alanlarda kendilerini geliştirmelerine yardımcı olurken yaratıcılıklarını teşvik ediyor ve hayal güçlerini geliştiyor." ifadelerini kullandı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.