Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Edremit’te servis minibüsü ile otomobil çarpıştı: 6 yaralı

ASAYİŞ 12.12.2023 - 16:35, Güncelleme: 12.12.2023 - 16:35
 

Edremit’te servis minibüsü ile otomobil çarpıştı: 6 yaralı

Edremit’te servis minibüsü ile otomobil çarpıştı: 6 yaralı
Balıkesir’in Edremit ilçesinde otomobil ile servis minibüsünün çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Edremit Çanakkale karayolu 28. kilometresinde Salim B. yönetimindeki 10 S 15095 plakalı minibüs ile aynı yönde seyreden Kazım A. idaresindeki 10 KM 671 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle minibüs yoldan çıkarak bir benzinliğin aydınlatma direğine çarparak durabildi. Kazada minibüste bulunan Banu B., Umut K., Rojhat K., Fatih Rüştü O., Avni Ö. ve Şeyma B. hafif yaralandı. Kaza ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar Edremit Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Edremit’te servis minibüsü ile otomobil çarpıştı: 6 yaralı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde otomobil ile servis minibüsünün çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Edremit Çanakkale karayolu 28. kilometresinde Salim B. yönetimindeki 10 S 15095 plakalı minibüs ile aynı yönde seyreden Kazım A. idaresindeki 10 KM 671 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle minibüs yoldan çıkarak bir benzinliğin aydınlatma direğine çarparak durabildi. Kazada minibüste bulunan Banu B., Umut K., Rojhat K., Fatih Rüştü O., Avni Ö. ve Şeyma B. hafif yaralandı. Kaza ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar Edremit Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.