Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

EDREMİT'TE POLİSİN ARAMASINDA 470 LİTRE ETİL ALKOL ELE GEÇİRİLDİ

ASAYİŞ 07.12.2023 - 16:33, Güncelleme: 07.12.2023 - 16:33
 

EDREMİT'TE POLİSİN ARAMASINDA 470 LİTRE ETİL ALKOL ELE GEÇİRİLDİ

- Edremit’te polisin aramasında 470 litre etil alkol ele geçirildi - Polis ekipleri yılbaşı öncesi sahte rakı imalatı için getirildiği tahmin edilen 470 litre etil alkol ele geçirdi
Balıkesir’in Edremit ilçesinde yılbaşı öncesi sahte rakı imalatında kullanılacağı tahmin edilen bir araçta yapılan aramada 470 litre etil alkol ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliği ekipleri, yapılan saha çalışması kapsamın aldıkları bir ihbar üzerine durdurulan araçta, 94 adet her biri 5 kilogram ağırlığında plastik bidonlar içerisinde toplam 470 litre etil alkol ele geçirdi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan M.S.D. (40) isimli kişi hakkında 5607 SKM suçundan adli işlem başlatıldı. Polisin ‘Dur’ ihtarına uymayan kişinin arandığı tespit edildi Öte yandan, İlçe Emniyet Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Büro Amirliği ekiplerinin İbrahimce Mahallesi ara sokaklarında yapmış olduğu uygulamada ise durumundan şüphelenilerek 'Dur' ikazında bulunulan Umut Ç.'nin (38) kaçmaya başlaması üzerine yaşanan kısa süreli kovalamacada, şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan incelemede ise, kişinin uyuşturucu madde ticareti yapmak, hükümlü ve tutuklunun kaçması suçlarından 5 yıl 8 ay 800 gün kesilmiş hapis cezası olduğu anlaşılarak gerekli iş ve işlemlerin yapılabilmesi amacıyla Narkotik Grup Amirliği ekiplerin teslim edildiği öğrenildi.
- Edremit’te polisin aramasında 470 litre etil alkol ele geçirildi - Polis ekipleri yılbaşı öncesi sahte rakı imalatı için getirildiği tahmin edilen 470 litre etil alkol ele geçirdi

Balıkesir’in Edremit ilçesinde yılbaşı öncesi sahte rakı imalatında kullanılacağı tahmin edilen bir araçta yapılan aramada 470 litre etil alkol ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliği ekipleri, yapılan saha çalışması kapsamın aldıkları bir ihbar üzerine durdurulan araçta, 94 adet her biri 5 kilogram ağırlığında plastik bidonlar içerisinde toplam 470 litre etil alkol ele geçirdi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan M.S.D. (40) isimli kişi hakkında 5607 SKM suçundan adli işlem başlatıldı.

Polisin ‘Dur’ ihtarına uymayan kişinin arandığı tespit edildi
Öte yandan, İlçe Emniyet Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Büro Amirliği ekiplerinin İbrahimce Mahallesi ara sokaklarında yapmış olduğu uygulamada ise durumundan şüphelenilerek 'Dur' ikazında bulunulan Umut Ç.'nin (38) kaçmaya başlaması üzerine yaşanan kısa süreli kovalamacada, şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Yapılan incelemede ise, kişinin uyuşturucu madde ticareti yapmak, hükümlü ve tutuklunun kaçması suçlarından 5 yıl 8 ay 800 gün kesilmiş hapis cezası olduğu anlaşılarak gerekli iş ve işlemlerin yapılabilmesi amacıyla Narkotik Grup Amirliği ekiplerin teslim edildiği öğrenildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.