Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

EDREMİT'TE POLİS MOTOSİKLET HIRSIZLARINI YAKALADI

ASAYİŞ 17.11.2023 - 16:37, Güncelleme: 17.11.2023 - 16:37
 

EDREMİT'TE POLİS MOTOSİKLET HIRSIZLARINI YAKALADI

EDREMİT'TE POLİS MOTOSİKLET HIRSIZLARINI YAKALADI
Balıkesir’in Edremit ilçesinde polis, motosiklet hırsızlığı yapan 2 kişiyi yakaladı. Edinilen bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Akçay’da 1 çalıntı, 2 tane de şasi motor numarası kazınmış motosiklet ele geçirdi. Olayla ilgili E.B. (25) ile C.D. (34) gözaltına alınırken, F.A. (20) isimli kişinin ise arandığı öğrenildi. Olayla ilgili yakalanan 2 kişi Körfez Polis Amirliği’ne götürüldü. Çalıntı motosikletler ise sahiplerine teslim edilecek. Yakalanan kişilerin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
EDREMİT'TE POLİS MOTOSİKLET HIRSIZLARINI YAKALADI

Balıkesir’in Edremit ilçesinde polis, motosiklet hırsızlığı yapan 2 kişiyi yakaladı.
Edinilen bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Akçay’da 1 çalıntı, 2 tane de şasi motor numarası kazınmış motosiklet ele geçirdi. Olayla ilgili E.B. (25) ile C.D. (34) gözaltına alınırken, F.A. (20) isimli kişinin ise arandığı öğrenildi. Olayla ilgili yakalanan 2 kişi Körfez Polis Amirliği’ne götürüldü. Çalıntı motosikletler ise sahiplerine teslim edilecek. Yakalanan kişilerin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.