Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Edremit’te İstiklal Marşı’nın kabulünün 103. yılı kutlandı

DİĞER 12.03.2024 - 17:01, Güncelleme: 12.03.2024 - 17:01
 

Edremit’te İstiklal Marşı’nın kabulünün 103. yılı kutlandı

Edremit’te İstiklal Marşı’nın kabulünün 103. yılı kutlandı
Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'un yazdığı İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yıl dönümü Balıkesir’in Edremit ilçesinde düzenlenen tören ile kutlandı. Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy tarafından yazılan ve 12 Mart 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından milli marş olarak kabul edilen İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı Şükrü Tunar Kültür Merkezinde icra edildi. Törene Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, ilçe protokolü üyeleri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Abidin Pak-Pakmaya Anadolu Lisesinin öğretmen ve öğrencilerince hazırlanan program, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirildi. İstiklal Marşı’nı en güzel okuma yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol tarafından verildi. Ardından şiirler, oratoryo ve kahramanlık eserleri ile koro gösterisi ile program son buldu.
Edremit’te İstiklal Marşı’nın kabulünün 103. yılı kutlandı

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'un yazdığı İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yıl dönümü Balıkesir’in Edremit ilçesinde düzenlenen tören ile kutlandı.
Vatan Şairi Mehmet Akif Ersoy tarafından yazılan ve 12 Mart 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından milli marş olarak kabul edilen İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı Şükrü Tunar Kültür Merkezinde icra edildi.
Törene Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, ilçe protokolü üyeleri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Abidin Pak-Pakmaya Anadolu Lisesinin öğretmen ve öğrencilerince hazırlanan program, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirildi. İstiklal Marşı’nı en güzel okuma yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol tarafından verildi. Ardından şiirler, oratoryo ve kahramanlık eserleri ile koro gösterisi ile program son buldu.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.