Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Edremit’te güvenlik kameralı ilk park

GÜNDEM 20.07.2023 - 12:22, Güncelleme: 20.07.2023 - 12:22
 

Edremit’te güvenlik kameralı ilk park

Edremit ilçesi Gazicelal Mahallesi Muhtarlığı bir ilke imza attı. Mahallede bulunan çocuk parkını yerleştirilen güvenlik kameraları ile 7/24 canlı olarak izlemeye başladı.
Mahalle Muhtarı Nizamettin Dağ, “Okulların kapanması ve yaz tatili nedeniyle özellikle çocukların daha çok zaman geçirmeye başladığı ve çocuk oyun gruplarının bulunduğu parkımızı daha güvenli hale getirmek amacıyla, ilçemizde ilk kez parkımıza güvenlik kamerası yerleştirerek 7/24 izlemeye başladık. Kaymakamımız Ahmet Odabaş, İlçe Emniyet Müdürümüz Burak Lehimer ve belediye başkanlarımıza mahallem halkı adına desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum”dedi. Kaymakam Ahmet Odabaş ise muhtarlığı ziyaret ederek, “Edremit’te muhtarımız örnek bir uygulamaya imza attı. Güvenlik kamera sistemleri kötü niyetli kişilere karşı caydırıcı etkisinin yanı sıra istenmeyen bir olay yaşandığında da sorunun çözümünde büyük rol oynuyor. Sistemle madde bağımlılarının parklardan uzak tutulması, darp, kavga, hırsızlık ve kapkaç gibi olayların da önüne geçilmesi amaçlanıyor. Çocuklarımız parka aileleri olmadan çıkabiliyor. Kameralarda ayrı bir güven veriyor”diye konuştu.
Edremit ilçesi Gazicelal Mahallesi Muhtarlığı bir ilke imza attı. Mahallede bulunan çocuk parkını yerleştirilen güvenlik kameraları ile 7/24 canlı olarak izlemeye başladı.

Mahalle Muhtarı Nizamettin Dağ, “Okulların kapanması ve yaz tatili nedeniyle özellikle çocukların daha çok zaman geçirmeye başladığı ve çocuk oyun gruplarının bulunduğu parkımızı daha güvenli hale getirmek amacıyla, ilçemizde ilk kez parkımıza güvenlik kamerası yerleştirerek 7/24 izlemeye başladık. Kaymakamımız Ahmet Odabaş, İlçe Emniyet Müdürümüz Burak Lehimer ve belediye başkanlarımıza mahallem halkı adına desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum”dedi.


Kaymakam Ahmet Odabaş ise muhtarlığı ziyaret ederek, “Edremit’te muhtarımız örnek bir uygulamaya imza attı. Güvenlik kamera sistemleri kötü niyetli kişilere karşı caydırıcı etkisinin yanı sıra istenmeyen bir olay yaşandığında da sorunun çözümünde büyük rol oynuyor. Sistemle madde bağımlılarının parklardan uzak tutulması, darp, kavga, hırsızlık ve kapkaç gibi olayların da önüne geçilmesi amaçlanıyor. Çocuklarımız parka aileleri olmadan çıkabiliyor. Kameralarda ayrı bir güven veriyor”diye konuştu.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.