Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Edremit'te anaokulunun bahçe duvarı çöktü

ASAYİŞ 21.07.2023 - 15:48, Güncelleme: 21.07.2023 - 15:48
 

Edremit'te anaokulunun bahçe duvarı çöktü

Olayın sabah erken saatlerde yaşanması muhtemel faciayı önledi
 Balıkesir’in Edremit ilçesinde inşaatı süren bir binanın temel kazısı sonrası bitişikte bulunan anaokulunun bahçe duvarı ile kaldırım yolunun duvarı çöktü. Edinilen bilgiye göre, olay Gazicelal Mahallesi’nde sabaha karşı meydana geldi. Eski itfaiye yerinde inşaatı süren binanın temel çalışmasında, Sarıkız Anaokulu’nun bahçe duvarı ile yan yol duvarı büyük bir gürültüyle çöktü. Sabahın erken saatleri olması, okulda ve inşaat alanında kimsenin olmaması ise muhtemel faciayı önledi.
Olayın sabah erken saatlerde yaşanması muhtemel faciayı önledi

 Balıkesir’in Edremit ilçesinde inşaatı süren bir binanın temel kazısı sonrası bitişikte bulunan anaokulunun bahçe duvarı ile kaldırım yolunun duvarı çöktü.
Edinilen bilgiye göre, olay Gazicelal Mahallesi’nde sabaha karşı meydana geldi. Eski itfaiye yerinde inşaatı süren binanın temel çalışmasında, Sarıkız Anaokulu’nun bahçe duvarı ile yan yol duvarı büyük bir gürültüyle çöktü. Sabahın erken saatleri olması, okulda ve inşaat alanında kimsenin olmaması ise muhtemel faciayı önledi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.