Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Edremit’te 2 kilo 118 gram uyuşturucu ele geçirildi

ASAYİŞ 08.01.2024 - 02:44, Güncelleme: 08.01.2024 - 02:45
 

Edremit’te 2 kilo 118 gram uyuşturucu ele geçirildi

Edremit’te 2 kilo 118 gram uyuşturucu ele geçirildi
Balıkesir'in Edremit ilçesinde polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda 2 kilo 118 gram uyuşturucu ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ve Narkotik ekiplerinin Edremit ilçesinde bir otomobile yönelik yaptığı operasyonda narkotik köpeğinin aracın kaput bölümüne tepki vermesi ile buraya gizlenmiş 2 kilo 118 gram shunk maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan 1 kişinin emniyetteki işlemleri sürüyor.
Edremit’te 2 kilo 118 gram uyuşturucu ele geçirildi

Balıkesir'in Edremit ilçesinde polis ekiplerinin düzenlediği operasyonda 2 kilo 118 gram uyuşturucu ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ve Narkotik ekiplerinin Edremit ilçesinde bir otomobile yönelik yaptığı operasyonda narkotik köpeğinin aracın kaput bölümüne tepki vermesi ile buraya gizlenmiş 2 kilo 118 gram shunk maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan 1 kişinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.