Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Edremit’te 11 düzensiz göçmen ve 2 yabancı uyruklu organizatör yakalandı

ASAYİŞ 25.12.2023 - 12:06, Güncelleme: 25.12.2023 - 12:06
 

Edremit’te 11 düzensiz göçmen ve 2 yabancı uyruklu organizatör yakalandı

Edremit’te 11 düzensiz göçmen ve 2 yabancı uyruklu organizatör yakalandı
Balıkesir'in Edremit ilçesinde 11 düzensiz göçmen yakalandı, 2 göçmen kaçakçılığı şüphelisi ise gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile İstihbarat Şube Müdürlüklerince, şüphe üzerine 2 araç durduruldu. 2 araçta, çeşitli Avrupa ülkelerine gitmek isteyen 10'u İran, 1'i Afganistan uyruklu toplam 11 düzensiz göçmen yakalandı. Bir şişme bot, 2 pompa, 7 can yeleği, 2 kürek ve bir halatın bulunduğu 2 araca el konuldu. 11 düzensiz göçmen hakkında yasal işlem başlatıldı. Göçmen kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan Afganistan uyruklu 2 zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.
Edremit’te 11 düzensiz göçmen ve 2 yabancı uyruklu organizatör yakalandı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde 11 düzensiz göçmen yakalandı, 2 göçmen kaçakçılığı şüphelisi ise gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile İstihbarat Şube Müdürlüklerince, şüphe üzerine 2 araç durduruldu. 2 araçta, çeşitli Avrupa ülkelerine gitmek isteyen 10'u İran, 1'i Afganistan uyruklu toplam 11 düzensiz göçmen yakalandı. Bir şişme bot, 2 pompa, 7 can yeleği, 2 kürek ve bir halatın bulunduğu 2 araca el konuldu.
11 düzensiz göçmen hakkında yasal işlem başlatıldı. Göçmen kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan Afganistan uyruklu 2 zanlının emniyetteki işlemleri sürüyor.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.