Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Edremit zabıtadan pazar yerinde gıda denetimi

DİĞER 17.01.2024 - 17:46, Güncelleme: 17.01.2024 - 17:46
 

Edremit zabıtadan pazar yerinde gıda denetimi

Edremit zabıtadan pazar yerinde gıda denetimi
Balıkesir’in Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, sağlıklı ve güvenli gıda tüketimini temin etmek amacıyla Çarşamba Pazarı'nda denetimler gerçekleştirdi. Denetimlerde, Edremit Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile işbirliği içinde, perakende gıda ürünleri satan tezgâhları inceledi. Zabıta ekipleri, vatandaşların sağlıklı gıda ürünlerine kolayca ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla geniş incelemelerde bulundu. Denetimler, ürünlerin fiyatları, son kullanma tarihleri, ürün ambalajları, genel hijyen kurallarına uygunluk gibi kriterlere odaklandı. Bal, peynir, zeytin gibi şarküteri ürünleri özel olarak kontrol edildi. Yapılan denetimler sonucunda herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmazken, eksiklikleri tespit edilen esnaflara zabıta ekipleri tarafından gerekli uyarılar yapıldı. Bu sayede, pazarda satılan gıda ürünlerinin standartlara uygun ve güvenilir bir şekilde tüketicilere sunulması amaçlandı. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, vatandaşların güvenli ve sağlıklı gıda ürünlerine kolayca ulaşabilmelerini temin etmek adına düzenli denetimlere devam edeceğini belirtti. Bu tür denetimlerin, halk sağlığını korumak ve tüketicileri bilinçlendirmek amacıyla önemli bir rol oynadığını ifade etti.
Edremit zabıtadan pazar yerinde gıda denetimi

Balıkesir’in Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, sağlıklı ve güvenli gıda tüketimini temin etmek amacıyla Çarşamba Pazarı'nda denetimler gerçekleştirdi. Denetimlerde, Edremit Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile işbirliği içinde, perakende gıda ürünleri satan tezgâhları inceledi.
Zabıta ekipleri, vatandaşların sağlıklı gıda ürünlerine kolayca ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla geniş incelemelerde bulundu. Denetimler, ürünlerin fiyatları, son kullanma tarihleri, ürün ambalajları, genel hijyen kurallarına uygunluk gibi kriterlere odaklandı. Bal, peynir, zeytin gibi şarküteri ürünleri özel olarak kontrol edildi.
Yapılan denetimler sonucunda herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmazken, eksiklikleri tespit edilen esnaflara zabıta ekipleri tarafından gerekli uyarılar yapıldı. Bu sayede, pazarda satılan gıda ürünlerinin standartlara uygun ve güvenilir bir şekilde tüketicilere sunulması amaçlandı.
Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, vatandaşların güvenli ve sağlıklı gıda ürünlerine kolayca ulaşabilmelerini temin etmek adına düzenli denetimlere devam edeceğini belirtti. Bu tür denetimlerin, halk sağlığını korumak ve tüketicileri bilinçlendirmek amacıyla önemli bir rol oynadığını ifade etti.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.