Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Dumanları fark edince canını kurtardı, otomobil alev topuna döndü

ASAYİŞ 30.07.2023 - 14:13, Güncelleme: 30.07.2023 - 14:13
 

Dumanları fark edince canını kurtardı, otomobil alev topuna döndü

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde seyir halindeki otomobilden dumanlar çıkması üzerine sürücü araçtan indi. Alev topuna dönen otomobil kullanılmaz hale geldi.
Olay, Cedit Mahallesi Musa Kazım Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.C.D. idaresindeki 34 RFT 89 plakalı Tofaş marka otomobilden dumanlar yükselmeye başladı. Kokuyu ve dumanları fark eden sürücü aniden durarak araçtan uzaklaştı. Bir süre sonra ise otomobil alevli şekilde yanmaya başladı. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesiyle bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yapmış olduğu müdahaleyle araçta çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Yanan otomobil hurdaya dönerek kullanılmaz hale geldi. Polis, yangına ilişkin inceleme başlattı.
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde seyir halindeki otomobilden dumanlar çıkması üzerine sürücü araçtan indi. Alev topuna dönen otomobil kullanılmaz hale geldi.

Olay, Cedit Mahallesi Musa Kazım Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.C.D. idaresindeki 34 RFT 89 plakalı Tofaş marka otomobilden dumanlar yükselmeye başladı. Kokuyu ve dumanları fark eden sürücü aniden durarak araçtan uzaklaştı. Bir süre sonra ise otomobil alevli şekilde yanmaya başladı. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesiyle bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yapmış olduğu müdahaleyle araçta çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Yanan otomobil hurdaya dönerek kullanılmaz hale geldi.
Polis, yangına ilişkin inceleme başlattı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.