Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

DOLU YAĞDI ÇİFTÇİ ÜZÜLDÜ!

GÜNDEM 02.09.2022 - 00:38, Güncelleme: 03.09.2022 - 15:52
 

DOLU YAĞDI ÇİFTÇİ ÜZÜLDÜ!

Bandırma’nın gerçekleşen dolu yağışı Yeni Yenice mahallesinde çiftçi’nin mahsulüne zarar verdi.
Balıkesir Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, dolu yağışı’nın ardından çiftçisini ziyaret etti. Tolga Tosun yaptığı açıklama da, “Dün gerçekleşen dolu yağışı, Yeni Yenice Mahallemizdeki birçok çiftçimizin tarladaki mahsulüne büyük zarar verdi. Mahallemize giderek Muhtarımız İbrahim Okyay ve Yeni Yeniceli çiftçilerimizle birlikte zarar gören tarlaları inceledik. Gördüğümüz manzara çok üzücü. Koca sezon emek veriyorsunuz, büyük masraflar yaparak yatırım yapıyorsunuz ve artık tam hasat edecekken yağan bir dolu yağışıyla, mahsulünüz de umutlarınız da tarlada kalıyor.   Soframıza kadar gelen her tarım ürününde nice zorluklar ve büyük emekler var. Yeni Yenice Mahallemizde dolu yağışından zarar gören tüm çiftçilerimize içtenlikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bandırma Belediyesi olarak, dolu yağışından zarar gören tüm çiftçilerimize gücümüz nispetinde destek olacağız. Allah tekrarını ve beterini göstermesin.”dedi.
Bandırma’nın gerçekleşen dolu yağışı Yeni Yenice mahallesinde çiftçi’nin mahsulüne zarar verdi.

Balıkesir Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, dolu yağışı’nın ardından çiftçisini ziyaret etti. Tolga Tosun yaptığı açıklama da, “Dün gerçekleşen dolu yağışı, Yeni Yenice Mahallemizdeki birçok çiftçimizin tarladaki mahsulüne büyük zarar verdi. Mahallemize giderek Muhtarımız İbrahim Okyay ve Yeni Yeniceli çiftçilerimizle birlikte zarar gören tarlaları inceledik. Gördüğümüz manzara çok üzücü. Koca sezon emek veriyorsunuz, büyük masraflar yaparak yatırım yapıyorsunuz ve artık tam hasat edecekken yağan bir dolu yağışıyla, mahsulünüz de umutlarınız da tarlada kalıyor.

 

Soframıza kadar gelen her tarım ürününde nice zorluklar ve büyük emekler var. Yeni Yenice Mahallemizde dolu yağışından zarar gören tüm çiftçilerimize içtenlikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bandırma Belediyesi olarak, dolu yağışından zarar gören tüm çiftçilerimize gücümüz nispetinde destek olacağız. Allah tekrarını ve beterini göstermesin.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.