Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEVLETİN MALI DENİZ YEMEYEN…? SUSURLUK ÖMERKÖY ORTAOKULUNDA SKANDAL !!!

GÜNDEM 20.07.2023 - 14:54, Güncelleme: 20.07.2023 - 19:43
 

DEVLETİN MALI DENİZ YEMEYEN…? SUSURLUK ÖMERKÖY ORTAOKULUNDA SKANDAL !!!

Sayın Valimizin bu okuldaki iddialardan ve şikayetlerden bilgisi var mı? Okul müdürünün öğretmenlere yaptığı teklife bakar mısınız? ‘’Yapılmayan DYK ‘yı yapılmış gibi gösterelim!” “Filli olarak yapılmayan ek ders ücretini size ödeme yapayım!” “Hesabınıza yatan ücreti de okul harcamaları için bana verin.’’
Balıkesir’de ki okullar ile ilgili sık sık yazılar yazıyorum. Sürekli bir yerlerden haberler, bilgiler, dökümanlar, resimler vb. geliyor. Amacımız sorunları ve usulsüzlükleri halkın bilgi edinme hakkı çerçevesinde sunmak. Tabi işin bir ucu ister isteme makam sahiplerine dokunuyor. Durum böyle olunca da rahatsız olanlar çıkabiliyor. Rahatsız olan makam sahiplerine bir sözüm var….işinizi iyi yapın YAZMAYALIM. İşini iyi yapan makam sahipleri neden rahatsız olmuyor da sen rahatsız oluyorsun. Demek ki bir yerde sıkıntın var.   Yaşanan skandal olayın kahramanı Susurluk Ömerköy Ortaokulu müdürü. Yetenekli ,becerikli  okul müdürü A.A okula maddi gelir kaynağı diye bir kaynak bulmuş! Müdürün imza attığı bu skandala örnek proje mi desek, yoksa örnek uygulama mı desek, yada devleti kandırmak mı desek bilemedik.   Azimli ve çalışkan okul müdürümüz öğretmek arkadaşlarımıza bir teklif götürüyor ve diyor ki…   ‘’Yapılmayan DYK ‘yı yapılmış gibi gösterelim!   Filli olarak yapılmayan ek ders ücretine ödeme yapayım!   Hesabınıza yatan ücreti de okul harcamaları için bana verin’’ diyor.   Vay açıkgöz vayyyy. Okul müdürümüze bak sen. Hoca hayırdır… ne yapacan o paraları… Sana devletin malını mülkünü korumak, öğrencilere eğitim vermek ve öğretmenlerin sorunlarına çözüm bulmak amacı ile koltuk verdiler. Devletin parasını, öğrencinin hakkını ye diye değil. Bu dolandırıcılığa giriyor mu girmiyor mu? Sayın Valimiz Hasan ŞILDAK beyefendiye seslenmek istiyoruz. Sizin bu olaydan bilginiz var mı? yoksa artık bilginiz oldu. Olaya maruz kalan öğretmenler şikayetçi olmuş ama sonuç yok. Öğretmene yapılan bu ahlaksız teklif sizce uygun mu? Devletin malını çalmak sizce uygun bir hareket mi? Kamu zararı yok mu? Devlet memurluğu mevzuatı bu konuda ne söylüyor… Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali TATLI  gereğini yapar iddiaları inceletir  diye düşünüyorum. Hocam konuyu araştırmaları için müfettiş görevlendirin. Susurluk’ta görev yapan başka bir okul müdürünü muhakkik olarak görevlendirmek yerine Balıkesir den bir eğitim müfettişi görevlendirin. Olayı pasife alınmasına müsaade etmeyin. Şikayetten haberiniz yoksa ben size yardımcı olurum… Ayrıca diğer iddialar öyle vahim ki; Eğitim kurumlarını, geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi ve eğitimi öncelik edinen, eğitime çok önem veren Sayın Valimiz Hasan ŞILDAK beyin himayesinde gerçekleştirilen Başarı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP)’nin en önemli hedeflerinden biri olan Akademik Başarının Arttırılması hedefi için önemli bir uygulama olan Destekleme ve Yetiştirme kurslarının kağıt üzerinde yapılıyormuş gibi gösterilerek yapılmaması ve mevzuat dışı uygulamalara itiraz eden ve mevzuatta / kurallarda ne yapılması gerekiyorsa onun yapılmasını isteyen görevlilere yönelik baskı ve mobbing uygulamak suretiyle yıldırma politikası uygulanması gibi iddialar da bulunmaktadır.
Sayın Valimizin bu okuldaki iddialardan ve şikayetlerden bilgisi var mı? Okul müdürünün öğretmenlere yaptığı teklife bakar mısınız? ‘’Yapılmayan DYK ‘yı yapılmış gibi gösterelim!” “Filli olarak yapılmayan ek ders ücretini size ödeme yapayım!” “Hesabınıza yatan ücreti de okul harcamaları için bana verin.’’

Balıkesir’de ki okullar ile ilgili sık sık yazılar yazıyorum. Sürekli bir yerlerden haberler, bilgiler, dökümanlar, resimler vb. geliyor. Amacımız sorunları ve usulsüzlükleri halkın bilgi edinme hakkı çerçevesinde sunmak. Tabi işin bir ucu ister isteme makam sahiplerine dokunuyor. Durum böyle olunca da rahatsız olanlar çıkabiliyor. Rahatsız olan makam sahiplerine bir sözüm var….işinizi iyi yapın YAZMAYALIM. İşini iyi yapan makam sahipleri neden rahatsız olmuyor da sen rahatsız oluyorsun. Demek ki bir yerde sıkıntın var.

 

Yaşanan skandal olayın kahramanı Susurluk Ömerköy Ortaokulu müdürü. Yetenekli ,becerikli  okul müdürü A.A okula maddi gelir kaynağı diye bir kaynak bulmuş! Müdürün imza attığı bu skandala örnek proje mi desek, yoksa örnek uygulama mı desek, yada devleti kandırmak mı desek bilemedik.  

Azimli ve çalışkan okul müdürümüz öğretmek arkadaşlarımıza bir teklif götürüyor ve diyor ki…

 

‘’Yapılmayan DYK ‘yı yapılmış gibi gösterelim!

 

Filli olarak yapılmayan ek ders ücretine ödeme yapayım!

 

Hesabınıza yatan ücreti de okul harcamaları için bana verin’’ diyor.

 

Vay açıkgöz vayyyy. Okul müdürümüze bak sen. Hoca hayırdır… ne yapacan o paraları… Sana devletin malını mülkünü korumak, öğrencilere eğitim vermek ve öğretmenlerin sorunlarına çözüm bulmak amacı ile koltuk verdiler. Devletin parasını, öğrencinin hakkını ye diye değil. Bu dolandırıcılığa giriyor mu girmiyor mu?

Sayın Valimiz Hasan ŞILDAK beyefendiye seslenmek istiyoruz. Sizin bu olaydan bilginiz var mı? yoksa artık bilginiz oldu. Olaya maruz kalan öğretmenler şikayetçi olmuş ama sonuç yok. Öğretmene yapılan bu ahlaksız teklif sizce uygun mu? Devletin malını çalmak sizce uygun bir hareket mi? Kamu zararı yok mu? Devlet memurluğu mevzuatı bu konuda ne söylüyor…

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali TATLI  gereğini yapar iddiaları inceletir  diye düşünüyorum. Hocam konuyu araştırmaları için müfettiş görevlendirin. Susurluk’ta görev yapan başka bir okul müdürünü muhakkik olarak görevlendirmek yerine Balıkesir den bir eğitim müfettişi görevlendirin. Olayı pasife alınmasına müsaade etmeyin. Şikayetten haberiniz yoksa ben size yardımcı olurum…

Ayrıca diğer iddialar öyle vahim ki; Eğitim kurumlarını, geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi ve eğitimi öncelik edinen, eğitime çok önem veren Sayın Valimiz Hasan ŞILDAK beyin himayesinde gerçekleştirilen Başarı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP)’nin en önemli hedeflerinden biri olan Akademik Başarının Arttırılması hedefi için önemli bir uygulama olan Destekleme ve Yetiştirme kurslarının kağıt üzerinde yapılıyormuş gibi gösterilerek yapılmaması ve mevzuat dışı uygulamalara itiraz eden ve mevzuatta / kurallarda ne yapılması gerekiyorsa onun yapılmasını isteyen görevlilere yönelik baskı ve mobbing uygulamak suretiyle yıldırma politikası uygulanması gibi iddialar da bulunmaktadır.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.