Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Damat kayınpeder tartışması kanlı bitti

ASAYİŞ 26.12.2023 - 15:06, Güncelleme: 26.12.2023 - 15:06
 

Damat kayınpeder tartışması kanlı bitti

- Damat kayınpeder tartışması kanlı bitti - Edremit’te silahlı saldırı bir yaralı
Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir kişi, boşanmak üzere olduğu eşinin babasını tabancayla ayağından yaraladı. Cennetayağı Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde Yunus S.; iddiaya göre boşanmak üzere olduğu eşinin babası Ali A.’nın işyerinin önünde ayak bölgesine tabanca ile ateş açtı. Ali A. baldırından yaralandı. Silahlı saldırının ardından bölgeden geçiş yapan Jandarma ekipleri olaya müdahale etti. Silahlı saldırgan olay yerinden kaçtı. Silahlı saldırının bildirilmesinin ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralıya ilk müdahale 112 ekipleri tarafından olay yerinde yapıldı. Yaralı Ali. A’nın ilk muayenesinde bilincinin açık olduğu öğrenildi. Ali A. bölgeye sevk edilen ambulans ile Balıkesir Şehir Hastanesine sevk edildi. Silahlı saldırının zanlısı olarak ise Yunus S.’nin aranmasına devam ediliyor. Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri ise olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı. Konu ile ilgili Edremit Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı inceleme ve soruşturma başlattı.
- Damat kayınpeder tartışması kanlı bitti - Edremit’te silahlı saldırı bir yaralı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir kişi, boşanmak üzere olduğu eşinin babasını tabancayla ayağından yaraladı.
Cennetayağı Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde Yunus S.; iddiaya göre boşanmak üzere olduğu eşinin babası Ali A.’nın işyerinin önünde ayak bölgesine tabanca ile ateş açtı. Ali A. baldırından yaralandı. Silahlı saldırının ardından bölgeden geçiş yapan Jandarma ekipleri olaya müdahale etti. Silahlı saldırgan olay yerinden kaçtı. Silahlı saldırının bildirilmesinin ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralıya ilk müdahale 112 ekipleri tarafından olay yerinde yapıldı. Yaralı Ali. A’nın ilk muayenesinde bilincinin açık olduğu öğrenildi. Ali A. bölgeye sevk edilen ambulans ile Balıkesir Şehir Hastanesine sevk edildi. Silahlı saldırının zanlısı olarak ise Yunus S.’nin aranmasına devam ediliyor. Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri ise olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı. Konu ile ilgili Edremit Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığı inceleme ve soruşturma başlattı.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.