Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye'de Bir İlki Başardı

EĞİTİM 05.10.2023 - 15:59, Güncelleme: 05.10.2023 - 15:59
 

Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye'de Bir İlki Başardı

Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye'de Bir İlki Başardı
Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye'de Bir İlki Başardı Okul ve kurumlarda Türk Standartları Enstitüsü iş birliğinde; TSE & EOQ (Avrupa Kalite Teşkilatı) Personel Belgelendirme Programı'na uygun olarak ulusal ve uluslararası standartlar oluşturma çalışmaları, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2020 yılından beri yürütülüyor. Bu kapsamda; Milli Eğitim Bakanlığının talimatları doğrultusunda, Balıkesir'de kurumların emniyetli ve sağlıklı bir hale getirilmesi adına İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonundaki planlamalar ile TS ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, TS ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve TS ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi sertifikalarını alabilmek adına okullardaki çalışmalar özveriyle devam ediyor. Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; "TS ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, TS ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve TS ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi olmak üzere kendi okul türünde 3 belgeyi birlikte alan, denetim kapsamı açısından en büyük okul olma özelliği taşıması açısından Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek Balıkesir’i gururlandırdı. İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı; okullara belgelendirme çalışmalarında rehberlik eden İl Milli Eğitim Müdürlüğü İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi ile belgelendirme sürecine katkı sunan herkese özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.                                                                                                 
Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye'de Bir İlki Başardı

Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye'de Bir İlki Başardı

Okul ve kurumlarda Türk Standartları Enstitüsü iş birliğinde; TSE & EOQ (Avrupa Kalite Teşkilatı) Personel Belgelendirme Programı'na uygun olarak ulusal ve uluslararası standartlar oluşturma çalışmaları, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2020 yılından beri yürütülüyor.

Bu kapsamda; Milli Eğitim Bakanlığının talimatları doğrultusunda, Balıkesir'de kurumların emniyetli ve sağlıklı bir hale getirilmesi adına İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonundaki planlamalar ile TS ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, TS ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve TS ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi sertifikalarını alabilmek adına okullardaki çalışmalar özveriyle devam ediyor.

Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi; "TS ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, TS ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve TS ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi olmak üzere kendi okul türünde 3 belgeyi birlikte alan, denetim kapsamı açısından en büyük okul olma özelliği taşıması açısından Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek Balıkesir’i gururlandırdı.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı; okullara belgelendirme çalışmalarında rehberlik eden İl Milli Eğitim Müdürlüğü İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi ile belgelendirme sürecine katkı sunan herkese özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

                                                                                              

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.