Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Cumhur İttifakı Edremit Adayı Muhammed Vurmaz; “Hedefimiz daha güçlü bir Edremit”

DİĞER 19.02.2024 - 15:08, Güncelleme: 19.02.2024 - 15:08
 

Cumhur İttifakı Edremit Adayı Muhammed Vurmaz; “Hedefimiz daha güçlü bir Edremit”

Cumhur İttifakı Edremit Adayı Muhammed Vurmaz; “Hedefimiz daha güçlü bir Edremit”
Balıkesir’in Edremit, Hacıarslanlar ve Çamcı mahallelerinde vatandaşların büyük ilgi ve coşkuyla karşıladığı Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz, “Hep birlikte daha güçlü bir Edremit için yan yana çalışacağız” dedi. İlgiyle karşılandı Saha çalışmalarını dur durak bilmeden sürdüren Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz, ilçede girilmedik sokak ve mahalle bırakmıyor. Sahada vatandaşlardan büyük bir ilgi ve teveccüh gören Başkan Adayı Vurmaz, seçim çalışmaları kapsamında Edremit İlçesi Hacıarslanlar ve Çamcı mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. “Yılmadan, yorulmadan” Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz, “Edremit’imizin her karışını adım adım geziyor, hemşehrilerimizle kucaklaşıyoruz. Cumhur İttifakı olarak tam kadro ziyaret ettiğimiz Hacıarslanlar ve Çamcı Mahallelerimizde bizleri coşkuyla karşılayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle hep birlikte daha güçlü bir Edremit için yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Ne zaman ihtiyacınız olursa yanınızda olacağız” dedi.
Cumhur İttifakı Edremit Adayı Muhammed Vurmaz; “Hedefimiz daha güçlü bir Edremit”

Balıkesir’in Edremit, Hacıarslanlar ve Çamcı mahallelerinde vatandaşların büyük ilgi ve coşkuyla karşıladığı Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz, “Hep birlikte daha güçlü bir Edremit için yan yana çalışacağız” dedi.
İlgiyle karşılandı
Saha çalışmalarını dur durak bilmeden sürdüren Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz, ilçede girilmedik sokak ve mahalle bırakmıyor. Sahada vatandaşlardan büyük bir ilgi ve teveccüh gören Başkan Adayı Vurmaz, seçim çalışmaları kapsamında Edremit İlçesi Hacıarslanlar ve Çamcı mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.
“Yılmadan, yorulmadan”
Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz, “Edremit’imizin her karışını adım adım geziyor, hemşehrilerimizle kucaklaşıyoruz. Cumhur İttifakı olarak tam kadro ziyaret ettiğimiz Hacıarslanlar ve Çamcı Mahallelerimizde bizleri coşkuyla karşılayan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle hep birlikte daha güçlü bir Edremit için yılmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Ne zaman ihtiyacınız olursa yanınızda olacağız” dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.