Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çocuklar için özel etkinlikler

GÜNDEM 18.08.2023 - 14:21, Güncelleme: 18.08.2023 - 14:21
 

Çocuklar için özel etkinlikler

Çocuklar için özel etkinlikler
Balıkesir İl Halk Kütüphanesi Balıkesir halkını kütüphaneye çağırıyor. Balıkesir İl Halk Kütüphanesinde yaz döneminde çocukların ve yetişkinlerin kültürel gelişimine katkı sağlamak için çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Neredeyse hafta içi her güne bir etkinlik bulabileceğimiz kütüphanede düzenlenen etkinlikler özellikle çocuklar tarafından ilgiyle karşılandı. Kütüphanede film gösterimleri, resim boyama  atölyeleri, hikaye okuma saati gibi etkinlikler bulmak mümkün. Kütüphanede yapılan etkinlikler kütüphanenin sosyal medya hesaplarında duyurulmaktadır. Kütüphaneyi instagram (@balikesirkutuphane) ve twitter (@balikesirkutup) adreslerinden takip edebilirisniz. Etkinlere katılmak isteyen kullanıcılar kütüphanenin sosyal medya hesaplarından kayıt işlemlerini gerçekleştirebilir. Kütüphanenin sunduğu tüm hizmetler ücretsizdir.
Çocuklar için özel etkinlikler

Balıkesir İl Halk Kütüphanesi Balıkesir halkını kütüphaneye çağırıyor.
Balıkesir İl Halk Kütüphanesinde yaz döneminde çocukların ve yetişkinlerin kültürel gelişimine katkı sağlamak için çeşitli etkinlikler düzenleniyor.
Neredeyse hafta içi her güne bir etkinlik bulabileceğimiz kütüphanede düzenlenen etkinlikler özellikle çocuklar tarafından ilgiyle karşılandı.
Kütüphanede film gösterimleri, resim boyama  atölyeleri, hikaye okuma saati gibi etkinlikler bulmak mümkün.
Kütüphanede yapılan etkinlikler kütüphanenin sosyal medya hesaplarında duyurulmaktadır. Kütüphaneyi instagram (@balikesirkutuphane) ve twitter (@balikesirkutup) adreslerinden takip edebilirisniz.
Etkinlere katılmak isteyen kullanıcılar kütüphanenin sosyal medya hesaplarından kayıt işlemlerini gerçekleştirebilir.
Kütüphanenin sunduğu tüm hizmetler ücretsizdir.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.