Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP’Lİ SERKAN SARI - CUMHURİYET’E GİDEN YOLDA EN ÖNEMLİ BİR ADIM DA 30 AĞUTOS ZAFERİMİZDİR

GÜNDEM 29.08.2023 - 17:28, Güncelleme: 29.08.2023 - 17:28
 

CHP’Lİ SERKAN SARI - CUMHURİYET’E GİDEN YOLDA EN ÖNEMLİ BİR ADIM DA 30 AĞUTOS ZAFERİMİZDİR

CHP’Lİ SERKAN SARI - CUMHURİYET’E GİDEN YOLDA EN ÖNEMLİ BİR ADIM DA 30 AĞUTOS ZAFERİMİZDİR - GÖZBEBEĞİMİZ KAHRAMAN ORDUMUZA ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ
CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki Türk Ordusu’nun kazandığı 30 Ağustos zaferinin Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda en önemli adımlardan biri olduğunu söyledi. CHP’li Serkan Sarı, “Yüce Türk Milleti ve kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri, bağımsızlık ve özgürlük savaşını 30 Ağustos Zaferi ile taçlandırmıştır. Zafer Bayramımız kutlu olsun” dedi. Cumhuriyetin 100. yılında Büyük Taarruz Meydan Muharebesi’nin 101. yıldönümünü daha büyük bir coşkuyla kutladıklarını vurgulayan Serkan Sarı şöyle devam etti: “Büyük Taarruz Meydan Muharebesi Cumhuriyetimizin kuruluşunda çok büyük bir öneme sahiptir. Büyük sıkıntılar ve yokluk içerisinde yüce Türk Milleti ve kahraman Türk Ordusu büyük birlik ve beraberlik ruhuyla, bağımsızlık ve özgürlük savaşını zafere dönüştürmüştür. Bu zafer, vatan toprağı işgal altında bulunan bir milletin, yokluklara rağmen azimle, inançla ve kararlılıkla yurdunu nasıl müdafaa edeceğini, büyük bedeller ödeyerek de olsa bütün Dünya’ya göstermiştir. Vatanımızda, ay yıldızlı şanlı bayrağımız altında bağımsız ve özgür olarak yaşamamızı sağlayan başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, dün ve bugün vatan için feda eden Aziz Şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi bir kere daha şükranla anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum.”  
CHP’Lİ SERKAN SARI - CUMHURİYET’E GİDEN YOLDA EN ÖNEMLİ BİR ADIM DA 30 AĞUTOS ZAFERİMİZDİR - GÖZBEBEĞİMİZ KAHRAMAN ORDUMUZA ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki Türk Ordusu’nun kazandığı 30 Ağustos zaferinin Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda en önemli adımlardan biri olduğunu söyledi. CHP’li Serkan Sarı, “Yüce Türk Milleti ve kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri, bağımsızlık ve özgürlük savaşını 30 Ağustos Zaferi ile taçlandırmıştır. Zafer Bayramımız kutlu olsun” dedi.

Cumhuriyetin 100. yılında Büyük Taarruz Meydan Muharebesi’nin 101. yıldönümünü daha büyük bir coşkuyla kutladıklarını vurgulayan Serkan Sarı şöyle devam etti:

“Büyük Taarruz Meydan Muharebesi Cumhuriyetimizin kuruluşunda çok büyük bir öneme sahiptir. Büyük sıkıntılar ve yokluk içerisinde yüce Türk Milleti ve kahraman Türk Ordusu büyük birlik ve beraberlik ruhuyla, bağımsızlık ve özgürlük savaşını zafere dönüştürmüştür. Bu zafer, vatan toprağı işgal altında bulunan bir milletin, yokluklara rağmen azimle, inançla ve kararlılıkla yurdunu nasıl müdafaa edeceğini, büyük bedeller ödeyerek de olsa bütün Dünya’ya göstermiştir.

Vatanımızda, ay yıldızlı şanlı bayrağımız altında bağımsız ve özgür olarak yaşamamızı sağlayan başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, dün ve bugün vatan için feda eden Aziz Şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi bir kere daha şükranla anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum.”

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.