Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP’Lİ SARI’DAN ÇEPNİLİ GENÇLERE MECLİS DAVETİ!

SİYASET 26.04.2023 - 12:15, Güncelleme: 26.04.2023 - 12:15
 

CHP’Lİ SARI’DAN ÇEPNİLİ GENÇLERE MECLİS DAVETİ!

CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı, seçim çalışmalarına Bandırma’da devam etti. Programına sanayi sitesinde esnaf ziyareti ile başlayan Sarı, sonrasında kırsal mahallelere geçti. Bu ziyaretlerin bir durağı olan Çepni Mahallesi’nde ilk kez sandığa gidecek 5 genç, Serkan Sarı’nın elini sıkarak Kemal Kılıçdaroğlu’na ve CHP milletvekillerine oy sözü verdi. Bu söyleme karşılık veren Sarı ise, milletvekili seçilmesi halinde gençleri meclise davet etti.
Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı, 14 Mayıs seçimlerine yönelik her gün farklı ilçeleri ziyaret ediyor. Son olarak Bandırma’ya program düzenleyen Sarı; CHP İlçe Başkanı Mehmet Atak, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Varışlı Zivane, Belediye Başkanı Tolga Tosun, Önceki Dönem Belediye Başkanı Dursun Mirza, Önceki Dönem Belediye Başkanı ve Milletvekili Sedat Pekel, Önceki Dönem CHP İlçe Başkanı Hüseyin Bahar, ve partililer tarafından karşılandı. İlk ziyaretler Bandırma Sanayi Sitesi’ne düzenlendi.  ARA ELEMAN İSYANI! Serkan Sarı, Bandırma’daki ziyaretlerine sanayi sitesi esnafını tek tek gezerek başladı. Sıkıntıları yerinde dinleyen Sarı’ya sanayici esnafı ara elaman yetişmediği ve artan maliyetler konusunda isyan etti. Sarı, ziyaretler sonrası şu açıklamayı yaptı; “Dokunduğumuz, konuştuğumuz tüm esnaflar iktidardan şikayetçi! Bize iletilen tüm sorunları çözmek üzere sanayicilerimize ‘Sana Söz’ diyoruz. Sanayicimizin desteğiyle bu iktidarı 14 Mayıs’ta gönderiyoruz!”  GENÇLERİN UMUDU KILIÇDAROĞLU  Esnaf ziyaretlerinin ardından Bandırma kırsalına geçen Serkan Sarı, sırasıyla Çepni, Külefli, Gölyaka ve Orhanlı Mahallelerini ziyaret etti. Kırsaldaki vatandaşlara kahvehanelerde Kemal Kılıçdaroğlu’nun vaatlerini anlatarak büyük alkış toplayan Serkan Sarı’nın, Çepni Mahallesi’nin gençleriyle yaşadığı diyalog da yüzleri güldürdü. Serkan Sarı, kahvehanedeki konuşmasını bitirmesinin ardından Çepnili 5 genç Sarı’nın yanına giderek elini sıktı ve ilk kez sandığa gideceklerini, ilk oylarının da Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP milletvekillerine vereceklerini ifade ettiler. Sarı ise, gençlerin söylemine karşılık olarak milletvekili seçilmesi halinde onları mecliste misafir etmek istediğini dile getirdi. Sarı, gençlere yönelik şu ifadeleri kullandı; “Ziyaretlerimizde sohbet ettiğimiz gençlerimizin umudununun 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nda olduğunu görüyoruz. Onların desteği bize güç ve moral aşılıyor. Yanıma gelerek ilk kez sandığa gidecek olan gençlerimizle tanışmaktan memnuniyet duydum. Gençlerimiz hiç şüphe etmesinler. İktidarımızda ne ekonomik kaygı ne de gelecek kaygısı duyacaklar. Yarınlara umutla bakacaklar.”
CHP Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı, seçim çalışmalarına Bandırma’da devam etti. Programına sanayi sitesinde esnaf ziyareti ile başlayan Sarı, sonrasında kırsal mahallelere geçti. Bu ziyaretlerin bir durağı olan Çepni Mahallesi’nde ilk kez sandığa gidecek 5 genç, Serkan Sarı’nın elini sıkarak Kemal Kılıçdaroğlu’na ve CHP milletvekillerine oy sözü verdi. Bu söyleme karşılık veren Sarı ise, milletvekili seçilmesi halinde gençleri meclise davet etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Adayı Serkan Sarı, 14 Mayıs seçimlerine yönelik her gün farklı ilçeleri ziyaret ediyor. Son olarak Bandırma’ya program düzenleyen Sarı; CHP İlçe Başkanı Mehmet Atak, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Varışlı Zivane, Belediye Başkanı Tolga Tosun, Önceki Dönem Belediye Başkanı Dursun Mirza, Önceki Dönem Belediye Başkanı ve Milletvekili Sedat Pekel, Önceki Dönem CHP İlçe Başkanı Hüseyin Bahar, ve partililer tarafından karşılandı. İlk ziyaretler Bandırma Sanayi Sitesi’ne düzenlendi. 

ARA ELEMAN İSYANI!
Serkan Sarı, Bandırma’daki ziyaretlerine sanayi sitesi esnafını tek tek gezerek başladı. Sıkıntıları yerinde dinleyen Sarı’ya sanayici esnafı ara elaman yetişmediği ve artan maliyetler konusunda isyan etti. Sarı, ziyaretler sonrası şu açıklamayı yaptı; “Dokunduğumuz, konuştuğumuz tüm esnaflar iktidardan şikayetçi! Bize iletilen tüm sorunları çözmek üzere sanayicilerimize ‘Sana Söz’ diyoruz. Sanayicimizin desteğiyle bu iktidarı 14 Mayıs’ta gönderiyoruz!” 

GENÇLERİN UMUDU KILIÇDAROĞLU 
Esnaf ziyaretlerinin ardından Bandırma kırsalına geçen Serkan Sarı, sırasıyla Çepni, Külefli, Gölyaka ve Orhanlı Mahallelerini ziyaret etti. Kırsaldaki vatandaşlara kahvehanelerde Kemal Kılıçdaroğlu’nun vaatlerini anlatarak büyük alkış toplayan Serkan Sarı’nın, Çepni Mahallesi’nin gençleriyle yaşadığı diyalog da yüzleri güldürdü. Serkan Sarı, kahvehanedeki konuşmasını bitirmesinin ardından Çepnili 5 genç Sarı’nın yanına giderek elini sıktı ve ilk kez sandığa gideceklerini, ilk oylarının da Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP milletvekillerine vereceklerini ifade ettiler. Sarı ise, gençlerin söylemine karşılık olarak milletvekili seçilmesi halinde onları mecliste misafir etmek istediğini dile getirdi. Sarı, gençlere yönelik şu ifadeleri kullandı; “Ziyaretlerimizde sohbet ettiğimiz gençlerimizin umudununun 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nda olduğunu görüyoruz. Onların desteği bize güç ve moral aşılıyor. Yanıma gelerek ilk kez sandığa gidecek olan gençlerimizle tanışmaktan memnuniyet duydum. Gençlerimiz hiç şüphe etmesinler. İktidarımızda ne ekonomik kaygı ne de gelecek kaygısı duyacaklar. Yarınlara umutla bakacaklar.”

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.