Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP Lideri Kemal KILIÇDAROĞLU Aday Adaylarıyla Görüşecek 8 Kurmaylarını Belirledi

DÜNYA 16.03.2023 - 15:24, Güncelleme: 16.03.2023 - 15:24
 

CHP Lideri Kemal KILIÇDAROĞLU Aday Adaylarıyla Görüşecek 8 Kurmaylarını Belirledi

CHP Lideri Kemal KILIÇDAROĞLU Aday Adaylarıyla Görüşecek 8 Kurmaylarını Belirledi
Ülke olarak yeni bir seçim atmosferine girdik. 14 Mayısta hem başkanı hem de mecliste görev yapacak vekilleri belirlemek amacı ile sandık başına gideceğiz. 50+1 oy alan adan başkan olacak. Buda seçimin çok zorlu geçeceği anlamına geliyor. Diğer taraftan partiler meclisten sandalye almak için bir biri ile yarışacak. Şimdiden seçime ittifak olarak mı girilecek yoksa ayrı mı girsek diye hesaplamalar yapılmaya başlandı. Siyasette 1 gün çok uzun zaman. Ama Nisan ayının ilk haftalarında son liste Yüksek Seçim Kuruluna teslim edilmek zorunda. İşte listenin teslim edilmesi ile birlikte adaylar tam anlamında saha çıkacak ve önlerinde çok kısa zamanı iyi değerlendirip seçmeni ikna turlarına ve söylemlerine başlayacaklar. Burada önemli olan bu listeye girebilmek. Bütün partilerde başvurular başladı ve bitmek üzere. Sıra başvuran adaylar ile birebir görüşmeye geliyor. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aday adayları ile yapılacak görüşmeler ile kurmaylarını görevlendirdi ve illeri belirledi.   Bu kapsamda edindiğimiz ve bize ulaşan bilgiye göre,  CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Antalya, Balıkesir, Denizli, Hatay, Kütahya, Muğla, Uşak ve Yalova aday adayları ile görüşecek. CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı; Ankara-1, Ankara-2, Bilecik, Burdur, Bursa-1, Bursa-2, Eskişehir, Isparta, Kocaeli ve Osmaniye aday adayları ile görüşecek. CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke; Ankara-3, Çankırı, İstanbul-1, İstanbul-3, Tokat ve Çanakkale aday adayları ile görüşecek. CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek; Ağrı, Ardahan, Bartın, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Erzurum, Hakkari, Iğdır, İzmir-2, Karabük, Kars, Kastamonu, Siirt, Sinop, Şanlıurfa, Şırnak ve Tekirdağ aday adayları ile görüşecek. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan; Adana, Adıyaman, Afyon, Gaziantep, İzmir-1, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Manisa, Mardin ve Nevşehir aday adayları ile görüşecek. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba; Aksaray, Amasya, Bolu, Çorum, Düzce, İstanbul-2, Karaman, Kayseri, Sakarya, Samsun, Sivas, Yozgat ve Zonguldak aday adayları ile görüşecek. CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, Artvin, Aydın, Bayburt, Edirne, Elazığ, Erzincan, Giresun, Gümüşhane, Kırklareli, Muş, Ordu, Rize, Trabzon, Tunceli ve Van aday adayları ile görüşecek. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç;  Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Mersin ve Niğde aday adayları ile görüşecek.  
CHP Lideri Kemal KILIÇDAROĞLU Aday Adaylarıyla Görüşecek 8 Kurmaylarını Belirledi

Ülke olarak yeni bir seçim atmosferine girdik. 14 Mayısta hem başkanı hem de mecliste görev yapacak vekilleri belirlemek amacı ile sandık başına gideceğiz. 50+1 oy alan adan başkan olacak. Buda seçimin çok zorlu geçeceği anlamına geliyor. Diğer taraftan partiler meclisten sandalye almak için bir biri ile yarışacak. Şimdiden seçime ittifak olarak mı girilecek yoksa ayrı mı girsek diye hesaplamalar yapılmaya başlandı. Siyasette 1 gün çok uzun zaman. Ama Nisan ayının ilk haftalarında son liste Yüksek Seçim Kuruluna teslim edilmek zorunda.

İşte listenin teslim edilmesi ile birlikte adaylar tam anlamında saha çıkacak ve önlerinde çok kısa zamanı iyi değerlendirip seçmeni ikna turlarına ve söylemlerine başlayacaklar. Burada önemli olan bu listeye girebilmek. Bütün partilerde başvurular başladı ve bitmek üzere. Sıra başvuran adaylar ile birebir görüşmeye geliyor. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu aday adayları ile yapılacak görüşmeler ile kurmaylarını görevlendirdi ve illeri belirledi.

 

Bu kapsamda edindiğimiz ve bize ulaşan bilgiye göre, 

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Antalya, Balıkesir, Denizli, Hatay, Kütahya, Muğla, Uşak ve Yalova aday adayları ile görüşecek.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı; Ankara-1, Ankara-2, Bilecik, Burdur, Bursa-1, Bursa-2, Eskişehir, Isparta, Kocaeli ve Osmaniye aday adayları ile görüşecek.

CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke; Ankara-3, Çankırı, İstanbul-1, İstanbul-3, Tokat ve Çanakkale aday adayları ile görüşecek.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek; Ağrı, Ardahan, Bartın, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Erzurum, Hakkari, Iğdır, İzmir-2, Karabük, Kars, Kastamonu, Siirt, Sinop, Şanlıurfa, Şırnak ve Tekirdağ aday adayları ile görüşecek.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan; Adana, Adıyaman, Afyon, Gaziantep, İzmir-1, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Manisa, Mardin ve Nevşehir aday adayları ile görüşecek.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba; Aksaray, Amasya, Bolu, Çorum, Düzce, İstanbul-2, Karaman, Kayseri, Sakarya, Samsun, Sivas, Yozgat ve Zonguldak aday adayları ile görüşecek.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, Artvin, Aydın, Bayburt, Edirne, Elazığ, Erzincan, Giresun, Gümüşhane, Kırklareli, Muş, Ordu, Rize, Trabzon, Tunceli ve Van aday adayları ile görüşecek.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç;  Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Mersin ve Niğde aday adayları ile görüşecek.

 

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.