Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

BÜYÜKŞEHİRE SORUŞTURMA

SİYASET 29.09.2022 - 19:03, Güncelleme: 29.09.2022 - 19:03
 

BÜYÜKŞEHİRE SORUŞTURMA

BÜYÜKŞEHİRE SORUŞTURMA
BAŞKAN SARI BAKAN SOYLU'YA SORDU: GÖNEN BELEDİYESİ'NİN GELENEKSEL OYA VE ÇEYİZ FESTİVALİNE TASARRUF TEDBİRLERİNE AYKIRI DİYE SORUŞTURMA AÇTINIZ. BALIKESİR BELEDİYESİNE SORUŞTURMA AÇACAK MISINIZ? CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin muhtarlar ve milletvekilleriyle yurt dışı gezisini eleştirdi. CHP'li belediyelere soruşturma açılması için bahaneler üretildiğini belirten Başkan Sarı, "Balıkesir Belediyesi'nin borcu katlanırken halk Türkiye'nin en pahalı içme suyunu tüketiyor. Balıkesir Belediyesi'ne soruşturma açılacak mı?" diye sordu. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz günlerde muhtarlarla Balkan gezisi, milletvekilleriyle Amerika gezisi düzenledi. Belediyenin imkanlarını siyasi emelleri için kullandığını ve belediyenin borçlandırıldığını belirten CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, yurt dışı gezisinden dolayı Balıkesir'in Ak Partili Büyükşehir Belediyesi'ne soruşturma açılmasını istedi. CHP'li belediyelere her fırsatta soruşturma açıldığını belirten Başkan Sarı, "Balıkesir Büyükşehir Belediyesi halkımıza hizmet etmek yerine AKP’li kadrolarıyla gezmeyi tercih ediyor, bu saltanatın faturasını da halkımız ödüyor. Daha alt yapı sorunlarını çözememiş şehrimizde Türkiye’nin en pahalı suyunu tüketen halkımız bir açıklama bekliyor.  CHP’li Belediye olunca, emekçi kadınlarımızın emeklerini tanıttıkları ve halkımızın heyecanla beklediği Gönen Belediyesi'nin Geleneksel Oya ve Çeyiz Festivaline tasarruf tedbirlerine aykırı diye soruşturma açılırken, AKP’li kadroların Yurtdışı gezilerine bir tek soru dahi yönelten yok. AKP'li belediyenin yurt dışı gezisine İç İşleri Bakanlığı tarafından bir soruşturma açılacak mı? bu konunun ilerleyen tarihte takipçisi olacağız" dedi.
BÜYÜKŞEHİRE SORUŞTURMA

BAŞKAN SARI BAKAN SOYLU'YA SORDU: GÖNEN BELEDİYESİ'NİN GELENEKSEL OYA VE ÇEYİZ FESTİVALİNE TASARRUF TEDBİRLERİNE AYKIRI DİYE SORUŞTURMA AÇTINIZ.

BALIKESİR BELEDİYESİNE SORUŞTURMA AÇACAK MISINIZ?

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı AK Partili Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin muhtarlar ve milletvekilleriyle yurt dışı gezisini eleştirdi. CHP'li belediyelere soruşturma açılması için bahaneler üretildiğini belirten Başkan Sarı, "Balıkesir Belediyesi'nin borcu katlanırken halk Türkiye'nin en pahalı içme suyunu tüketiyor. Balıkesir Belediyesi'ne soruşturma açılacak mı?" diye sordu.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz günlerde muhtarlarla Balkan gezisi, milletvekilleriyle Amerika gezisi düzenledi. Belediyenin imkanlarını siyasi emelleri için kullandığını ve belediyenin borçlandırıldığını belirten CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, yurt dışı gezisinden dolayı Balıkesir'in Ak Partili Büyükşehir Belediyesi'ne soruşturma açılmasını istedi.

CHP'li belediyelere her fırsatta soruşturma açıldığını belirten Başkan Sarı, "Balıkesir Büyükşehir Belediyesi halkımıza hizmet etmek yerine AKP’li kadrolarıyla gezmeyi tercih ediyor, bu saltanatın faturasını da halkımız ödüyor. Daha alt yapı sorunlarını çözememiş şehrimizde Türkiye’nin en pahalı suyunu tüketen halkımız bir açıklama bekliyor.  CHP’li Belediye olunca, emekçi kadınlarımızın emeklerini tanıttıkları ve halkımızın heyecanla beklediği Gönen Belediyesi'nin Geleneksel Oya ve Çeyiz Festivaline tasarruf tedbirlerine aykırı diye soruşturma açılırken, AKP’li kadroların Yurtdışı gezilerine bir tek soru dahi yönelten yok. AKP'li belediyenin yurt dışı gezisine İç İşleri Bakanlığı tarafından bir soruşturma açılacak mı? bu konunun ilerleyen tarihte takipçisi olacağız" dedi.

Balıkesir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve balikesirkulisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.